FC 5 hız denemesi yapan var mı ?

Ben hiç zorlanmadan 200’ü gördüm. Ancak rodaj dönemi olduğu için çok zorlamamak adına hemen geri yavaşladım. Hız konusunda istediğinizi veriyor.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

192 de "karar" dedim :) araba gidiyor fazlasına gerek yok, ama ivmelenmesi rahat 200ün üstüne çıkacak haldeydi. Ne kadar çıkardı? Hiç merak etmiyorum.. Deneyen arkadaşlar sağ olsun onlardan biliyoruz zaten. Ama onlar da "bir kereye mahsus" desinler bence... O hızlar hiç güvenli değil..

192 de "karar" dedim :) araba gidiyor fazlasına gerek yok, ama ivmelenmesi rahat 200ün üstüne çıkacak haldeydi. Ne kadar çıkardı? Hiç merak etmiyorum.. Deneyen arkadaşlar sağ olsun onlardan biliyoruz zaten. Ama onlar da "bir kereye mahsus" desinler bence... O hızlar hiç güvenli değil..
Aşıksan vur saza, şöförsen bas gaza.
Fc5 için 200 çok değil. Araç hızlanınca yere basıyor. Sallanıp titremiyor ise. Güven verir. Sıkıntı yok. Otobanda denemek isabetli olur.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

aracı bi çok kere test ettim ama hiç hız denemesi yapmadım eger bi yakalnırsam hız yaparken ehliyet gider 5 yıllıgına sonra tekrardan sınavlara gir kursa git ama bir yarış pisti bulabilirsem aracı bayiden alıp deneyebilirim.

birde bu görüntüyü buldum hangi model oldugunu bilmiyorum ama 235 lere kadar cıkıyor gösterge

[MENTION=255]Cagatay[/MENTION] RS galiba yazılım ile limiti açmışlar, Türkiye de sadece para cezası olduğu için insanlar çok fazla takılmıyor :)

2018 exe var bende. ankara çevre yolunda serin bir bahar akşamında ilerliyordum, aracın 185'e çıktığını gördüm açıkçası o hıza çıktığımı farketmemiştim. Madem bu kadar çıktım bakayım daha ne kadar çıkar diye devam ettim. 207 gördüm sonra içimiz ısındı frenledim :)

Geri