çok teşekkürler. Aracı 0 aldım 1 haftalık daha garantisi var. Yarın servise götüreceğim cam sorunu için . Biraz morelimi bozdu açıkcası 2010 model civic’im vardı bu sorunların hiç birisiyle karşılaşmamıştım . Umarım camın kapanmamasının basit bir çözümü vardır kapıyı falan sökmezler
kapıyı sökmezler en fazla pandizotu yani kapı içindeki kaplamayı indirirler bu parça klipslidir en fazla iki üç tane de vidası vardır, pandizotu sökselerde sökmeselerde civic in iç trim parçaları 2-3 yaşına 20000km ye geldiği anda parke taşlı bozuk yollarda ciddi biçimde tangırtı yapmaya başlıyor o yüzden kafaya takılacak şey değil aslında, onun içinde periyodik bakıma gittiğinizde yada daha sonrasında ilgili parçaların bozuk yolda çok ses yaptığını söylemeniz bununla ilgilenmeleri için genellikle yeterli oluyor

servislerin yaptıkları en kolay ve en sevdikleri işlerden birisi ses yapan arabanın sağını solunu basit yöntemlerle izole etmek

çünki maliyeti az ve kolay iş.
bende de ne problemler var birkaç gün arabasız kalırım korkusuna henüz başvurmadım uzun bir tatile çıkınca göstermeyi bekliyorum

ön panjur park sensörleri yağışlı havada problemli çalışıyor, yağmur sensörü kronik olarak bozuk, kapı çıtalarının kaplamaları kabarma yaptı, koltuk ısıtma kabloları popoma batıyor nerdeyse koltuktan çıkacaklar iz yapmışlar

bozuk yolda ön göğüs torpido altında davul çalınıyor bu sonuncusu pek önemli bir problem değil aslında
bir iki tanesini halletseler yeterli

asıl lazım olan şeylerden motor, şanzıman, frenler ve alt takıma diyecek lafım yok
gitmeden randevu almayı unutmayın

şimdi yetkili servise gidipte size hiç para vermeyeceğim çünki bakım yaptırmayacağım sadece problemlerimi giderin dediğiniz zaman randevunuz yok diye başlarından savmaları kolay oluyor randevu alırsanız bu riski elemiş olursunuz geri yollayamazlar. Zaten randevu alırken soracaklar ne işlem yapılacak diye orada belirtin.