fc5 almaya sonunda karar verdim

Aracınız
muhterem dostlarım sonunda fc5 almaya karar verdim, ancak rs mi alayım yoksa normal lpg li mi alayım, rs çok yakıyormu, senede 6000 civarında km yapıyorum lpg li alsammıki yoksa rs işimi görürmü öz yorumlarınızı bekliyorum...

Aracınız
yada rs alsam bir kadına yakışırmı rs kullanmak yoksa erkeklermi kullanıyor, ekseriyetle öz yorumlarınızı bekliyorum...

Oguz6

0
Aracınız
Aslında fazla km yapmiyorsunuz benzinli alın diyecem ama benzin fiyatlarida oldukça yüksek dolar devamlı artıyor buna bağlı olarak da benzin fiyatları da daha da yüksek olacaktır bence LPG li alın daha rahat binersiniz ve satarken de rahat olur satmasi

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
muhterem dostlarım sonunda fc5 almaya karar verdim, ancak rs mi alayım yoksa normal lpg li mi alayım, rs çok yakıyormu, senede 6000 civarında km yapıyorum lpg li alsammıki yoksa rs işimi görürmü öz yorumlarınızı bekliyorum...

O zaman şimdiden hayırlısı olsun diyelim :)

Yıllık 6000 km yapıyor iseniz lpg için exradan vereceğiniz 6.000 TL yi çıkarmanız çok uzun sürer.
Sunroof takıntınız yok ise bayan için en ideali civic hb olur. Rs ile arasında 10.000 TL fark var bu parada cebinizde kalır.

Aracınız
Civic FB7 2013
Ben olsaydım KIRMIZI RS alırdım

182 HP

Aracınız
Merhaba
Kendi adima cevap vereyim,ben senede 15.000 km yapıyorum. Eğer 6000 km yapıyor olsaydım düşünmeden RS alırdım. Sadece şehir içi ve trafik yoğun bir bölgede bu kilometreyi yapıyorsanız benzin biraz el yakabilir ama söylenen, trafik yok iken ve uzun yolda RS tüketimin oldukça düştüğü. Ayda 500 km 6 TL üzerindeki benzin litre fiyatı ile 300 tl civari aylık benzin masrafıniz olur. Yanılıyor isem RS sahibi olan arkadaşlar düzeltsin beni. İyi günler.

SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri