fc5 almaya sonunda karar verdim

Merhaba,

Rs alıp benzin'de binmenizi tavsiye ederim.Yılda 6000-Ayda 500 km yapar.

500 km için sizce motorun ömrünü kısaltmaya,lpg enjektör sesine,lpg tehlikesine katlanılır mı ? Bende ayda 400-500 km yapıyorum aldığımda lpg vardı yoksa bende benzinli binerdim lakin araç genede lpg'yi yemiş zaten...

Eğer aldığınız arabaya çok uzun yıllar binme dusunceniz yoksa yıllık 20bin km'nin altına bence ne LPG ne dizel benzinli alıp binmek en mantıklısi. Yalnız İstanbul gibi yoğun trafik olan bir ildeyim ortalama 40-50 kuruş beni yorar derseniz LPG en mantıklısi. Ama söylediğiniz kmde arkadaslarinda dediği gibi lpgye vereceğiniz farkı çıkartmak için epey uzun sürer.

Lenovo A7020a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Eğer aldığınız arabaya çok uzun yıllar binme dusunceniz yoksa yıllık 20bin km'nin altına bence ne LPG ne dizel benzinli alıp binmek en mantıklısi. Yalnız İstanbul gibi yoğun trafik olan bir ildeyim ortalama 40-50 kuruş beni yorar derseniz LPG en mantıklısi. Ama söylediğiniz kmde arkadaslarinda dediği gibi lpgye vereceğiniz farkı çıkartmak için epey uzun sürer.

İstanbul trafik'te otomatik benzinli 40 kuruş yakıyorsa ne ala valla.Şu an en kötü otomatik civic şehir içinde zaten 35 kuruş yakıyor en iyi ihtimal bu lpg fiyatları ile.

[MENTION=13481]Therummer[/MENTION] arkadaşlar 8-10 litre bandı yazınca öyle yazmıştım. Ancak epeydir benzin almayinca kafa 5 TL'den hesap yapmış :) Ben 2.85ten LPG alıyorum 11-12 litre yakıyor İstanbul da. 30-35 kuruş bandindayim dediğiniz gibi.

peki civic hb dediğiniz hb rs mi yani odamı 182 beygir olan

Evet o da 182 beygir, diğer konuda sorduğunuz sorunuzun cevabını da burada yazıyorum.

Civic hb Civic rs den 10 bin TL daha ucuz,
Civic HB liste satış fiyatı 121.650 TL, Civic RS liste satış fiyatı 131.400 TL

Ben pribs lpg taktirdim su an inanilmaz ekonomik ama yeni bir arac alsam dizel ya da hybrit olurdu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paraniz varsa hiç düşünmeden rs alin. Performans var turbolu olduğu için az da yakiyor. Geniş bir araba gercekten sunroof deri koltuk anahtarsiz çalıştırma önemli özellikler karar yinede sizin. Hb de güzel

Honda Civic 2018 executive eco otomatik

Geri