fc5 almaya sonunda karar verdim

Aracınız
peki bir bayana yakışırmı bu araba onu öğrenmek istiyorum ,bu konuda öz yorumlarınızı bekliyorum...

croonk

0
peki bir bayana yakışırmı bu araba onu öğrenmek istiyorum ,bu konuda öz yorumlarınızı bekliyorum...

Lpg li versiyonunu 17000 km kullandım.daha sonra performansı cok vasat kaldıgı için rs le takas ettim.km başına net olarak soyleyebılırım ki benzer sürüşlerde rs yaklasık 2 kat yakıyor. Benim için Ani hızlanmalar, performans olmazsa olmaz diyorsanız ve yakıt farkı sizin için onemli degilse rs... onun dısında sakin bir kullanıcı için kesinlikle lpgli versıyon ...

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
Bir bayan kendine yakistiriyorsa hatta insan kendine neyi yakistiriyorsa onu yapmali baskasinin begenip begenmemesini kendinize sorun etmeyin. [MENTION=13698]meleksahin[/MENTION] fakat fc5ler biraz boyutsal olarak buyuk araba park ederken falan sikinti yasayabileceginiz icin hatchback modeli bence bayan icin daha uygun.

HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Arabayi ne için satın alma niyetindesiniz, gösteriş icini mi? Yakisip yakismayacagini sormuşsunuz da, Sizin yerinizde olsam Toyota CH-R Hybrid alırdım, ben eski bir Honda calisaniyim samimiyetimle.

GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
bazı kimseler tarafından, bayanlar her arabayı süremez beceremez gibi algılanıyor, ben hız meraklısıyım, dip gaz yapmak istiyorum sürekli ondan hondaya yöneliyorum, yoksa, hız meraklısı olmasam başka arabaya bakarım ben, hiç uğraşmam ben, ondan Honda Honda diye çabalıyorum, sizin görüşünüzü alıyım dedim bir kadına yakışırmı diye görüşlerinizi alıyım dedim.

Aracınız
hiç arabadan anlamayan adama bile sorsanız Honda deyince ayağını gaza koyduğun an koltuğa yapıştırır araba seni der, yoksa ben başka markaya bakardım ama ondan dolayı Honda diyorum ama merakım şu, böyle şeyler kadına yakışırmı sizce merak ediyorum

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
hiç arabadan anlamayan adama bile sorsanız Honda deyince ayağını gaza koyduğun an koltuğa yapıştırır araba seni der, yoksa ben başka markaya bakardım ama ondan dolayı Honda diyorum ama merakım şu, böyle şeyler kadına yakışırmı sizce merak ediyorum
Maşallah bayanlar camiasında az rastlanır bir durum. Fakat sizde kardeşimin ruhunu gördüm. Yani yalnız değilsiniz
Hız diyorsanız şoförlük ve araba bilginiz olmalı. Hız arttıkça risk artar.
Gelelim araç seçmeye. Fc5 kasa bence en iyi civic. Fakat 125 hp CVT şanzıman ile yapıştırmaz. Size rs veya yeni dizel gider tatmin olursunuz. Maddi durumda önemli.
Uzun yolda siyah Fc5 beni geçiyordu. 110 sabit gidiyordum. Bir bakayım dedim sürücüye siyah gözlüklü bir bayandı. Vay be didim. Rampalardan yavaşladı ben geçtim bilmem tedbir olsun diye ama düzde vuruyordu.
Araç zevk meselesi şöförlükte kabiliyet. Ben bu aracı rahat kullanırım diyorsanız milletin ne dediği çokta önemli değil.
Keyifli yolculuklar dilerim...

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Aracınız
şimdi ahmet bey şöförlük felan sorun değil sorun arabanın iyi kaçması ,kasmamaması ,ben tutupta her yolda basmıycamki ,bakıcam yol çok boşsa yapıştırıcam .

Aracınız
birde hoparlör seti taktırcam, wofer felan gümbür gümbür dinliye dinliye sürüncem, işte bundan dolayı soruyorum kadına yakışırmı bu hareketler, millet kınarmı?

Geri