- Ad Soyad
- Erhan Turhan
- Aracınız
- Civic FC5 2021
Bende buraya turuncu led almak istiyorum ne önerirsiniz?
Sökülmesi o kadar basit ki iceride kalan zorlu detayı yok,Gercek adı ‘sıde marker’ diye gecer.
Kim neden koparsın bu lambayı gercekten anlamıyorum
Keske farin icinde olsaydi bu lambada.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İyi marka yada servisten almanızı öneririm,Yokmu öneri turuncu led ampul için?? Bi tane aldım netten resmen açık sarı çıktı rengi
Tavsiye ederim. Çok memnun kaldım bu taktığım üründen . Talep olursa toplu sipariş geçeceğim .İyi marka yada servisten almanızı öneririm,
Tecrübe olarak anlatayım, bende aldım turuncu invells di markası 3 gün sonra ampulün üzerindeki boyası uçtu turuncu oldu sarı, camı turuncu olucak bu tip ürünlerin boya olunca ısıdan uçuyor.
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok güzel duruyor ne kadar peki fiyatı? Canbus özelliği var değil mi bu ürünlerin?Tavsiye ederim. Çok memnun kaldım bu taktığım üründen . Talep olursa toplu sipariş geçeceğim .
Özelden ulaşabilirsiniz![]()
![]()
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var hocam ben 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım .Çok güzel duruyor ne kadar peki fiyatı? Canbus özelliği var değil mi bu ürünlerin?
Aliexpresste baktım 1.500₺ civarında fiyatıVar hocam ben 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım .
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır yanlış ürüne mi baktınız . Link paylaşır mısın okadar olmaması lazım 600-700 arası almıştımAliexpresste baktım 1.500₺ civarında fiyatı