Merhabalar. Benim araç 105 bin km ye geldi. Artık bujileri değiştirmek istiyorum. Serviste epey pahalı. Bu işlemi dışarıda yaptıran oldu mu hiç arkadaşlar. Önerilere açığım.
Merhabalar. Benim araç 105 bin km ye geldi. Artık bujileri değiştirmek istiyorum. Serviste epey pahalı. Bu işlemi dışarıda yaptıran oldu mu hiç arkadaşlar. Önerilere açığım.
Buji değişimini Ngk İridyum buji ile yapmalısınız. Bujileri yetkili servis veya ngk distribütörlerinden temin edip sanayide bildiğiniz bir usta veya kendiniz değiştirebilirsiniz.
Bujilerle ilgili en büyük sıkıntı imitasyon ürünler forumda da konu var onada dikkat edin isterseniz.
Herkeze iyi günler. Aracımın bakımı için buji araştırmaya karar verdim ve Buji arayışına girdim. Daha önceki aracıma malum alışveriş sitelerinden orj olarak aldığım bujiler emitasyon çıkmıştı. 10000 km kadar sonra yakıtta bariz artış olmuştu. Şimdi yeni aracım için tekra arayışa girdim ve çok...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.