Merhaba , bugün uzun yolda aracımda farkettiğim trim sesi mevcut. Kayda alabildim , kayıtta gayet anlaşılır şekilde ses duyuluyor.
sesin kaynağı neredendir acaba ? Mutlaka forumda başına gelen olmuştur
valla ordan mı değil mi bilmiyorum ama şimdiden önlemini alalımHocam aynı sesi senin gibi belki 3 ay aradım sonra eşim buldu ön taraftaki tepe ışılarının sunroof un kontrolünün olduğu yerden geliyormuş.. Oysa okadar emindim bende yolcu koltuğunun tarafından geldiğine ama değilmiş.. Ses gelirken elinle o plastiğe bastır ses kesiliyormu dene.. Orasıysa ne yapman gerektiğini anlatırım..
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı sorun benim aracımda var. Dediginiz gibi o kısma elimle bastirdigim zaman ses kesiliyor. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirimHocam aynı sesi senin gibi belki 3 ay aradım sonra eşim buldu ön taraftaki tepe ışılarının sunroof un kontrolünün olduğu yerden geliyormuş.. Oysa okadar emindim bende yolcu koltuğunun tarafından geldiğine ama değilmiş.. Ses gelirken elinle o plastiğe bastır ses kesiliyormu dene.. Orasıysa ne yapman gerektiğini anlatırım..
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam ben sökmeyi denedim de elimde pek yatkın değil beceremedim. Plastik sökme aparat takımı vardı onunla baya video su nu izleyerek denedim ama sonuç olumsuz. Ben artık çaresizce oraya arada bir bastırarak kullanmaya devam ediyorum. Tunceli deyim sökecek insan yok olsa sanayide filan söktürürdüm belki ama imkanlar kısıtlı maalesef.Aynı sorun benim aracımda var. Dediginiz gibi o kısma elimle bastirdigim zaman ses kesiliyor. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim