Fc5 eco lpg araç sahipleri, bugün nil otogazda(İzmir) bakım yaptırdım. Önceden ecuya bağlanamıyor ayar yapılamıyordu. Brc 1 ay kadar önce yeni program göndermiş artık ecuya bağlanıp ince ayar yapılabiliyor. Bilginize
Teşekkürler.Fc5 eco lpg araç sahipleri, bugün nil otogazda(İzmir) bakım yaptırdım. Önceden ecuya bağlanamıyor ayar yapılamıyordu. Brc 1 ay kadar önce yeni program göndermiş artık ecuya bağlanıp ince ayar yapılabiliyor. Bilginize
Fc5 eco lpg araç sahipleri, bugün nil otogazda(İzmir) bakım yaptırdım. Önceden ecuya bağlanamıyor ayar yapılamıyordu. Brc 1 ay kadar önce yeni program göndermiş artık ecuya bağlanıp ince ayar yapılabiliyor. Bilginize
Rica ederim hocam. İşin aslı benim bir sorunum yoktu periyodik bakıma gitmiştim. Bilgisayara bağlayan kişi de ayarlarımın düzgün olduğunu söyledi o yüzden tekrar ayar yapmadık. O sırada ekranda grafikler geçiyordu konuya vakıf olmadığım için anlamıyorum tabi belki sadece değerleri görebiliyordu müdahale edemiyor da olabilirHocam paylaşım için teşekkürler, ayar sonrası bir değişim oldu mu veya öncesi şikayetiniz var mıydı?
Ne gerek var ki o aradakı sürede sanki ne kadar benzin yakacak ki ...Yaz aylarında LPG ye geçmek için gerekli motor suyu ısının değerini düşürmek istiyorum. İlk çalıştırmada daha çabuk LPG ye geçmesi için.
Ne gerek var ki o aradakı sürede sanki ne kadar benzin yakacak ki ...
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu mesajı yeni gördüm, aslında çok önemli bir haberFc5 eco lpg araç sahipleri, bugün nil otogazda(İzmir) bakım yaptırdım. Önceden ecuya bağlanamıyor ayar yapılamıyordu. Brc 1 ay kadar önce yeni program göndermiş artık ecuya bağlanıp ince ayar yapılabiliyor. Bilginize