Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Dostum ibiza ile ses yalıtımı kiyasi yapıyor isek gidip ibizaya binmeni tavsiye edecegim 1 ay once onu sattim bunu aldım leonu bilmem ben, ben bindiğim ibizadan bahsediyorum. Yada yaz nette araştır ibiza nasil bir arac seslimi sessizmi diye. En küçük ornek bunla çamurlu yoldan geç ve davlumza çarpan taslarin sesini nasil hissettiğine bak.tekrar söylüyorum honda tabiki ibizadan cok üstün bir aracı lakin yalıtımı konusunda ibizadan bile zayif..GM1913 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum ibiza ile ses yalıtımı kiyasi yapıyor isek gidip ibizaya binmeni tavsiye edecegim 1 ay once onu sattim bunu aldım leonu bilmem ben, ben bindiğim ibizadan bahsediyorum. Yada yaz nette araştır ibiza nasil bir arac seslimi sessizmi diye. En küçük ornek bunla çamurlu yoldan geç ve davlumza çarpan taslarin sesini nasil hissettiğine bak.tekrar söylüyorum honda tabiki ibizadan cok üstün bir aracı lakin yalıtımı konusunda ibizadan bile zayif..
GM1913 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.