Civic FC5 Fc5 makyajlı kasa hız sabitleyici kendi kendine kapanma problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xwing35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Serkan Aksu
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba. 2019 makyajlı kasa Fc5’te hız sabitleyici yaklaşık 1,5 aydır kendi kendine kapanıyor. Hız, yol durumu, yokuş aşağı, yokuş yukarı veya düz yol far etmiyor. Her zaman da yapmıyor araç hatayı. Yetkili servise götürdüm bir kaç kez ama onlar kullanırken yapmadı arızayı. Başına gelen varsa bilgilendirebilir mi nasıl düzeltebiliriz?

Aracınız
Aynı sorunu ben de yaşadım.Bursa Artvin arası yaptığım yolculukta beş kez kendiliğinden hız sabitleme kapandı.110 sabit hızda ilerlerken araç yavaşlamaya başlayınca fark ettim genelde.forumda sanki fren pedalını müşürü çıkmış oynamış gibi bir şeyler yazmışlardı.Ayrica plastik paspas kayıp frene veya algılayıcıya falan çatmış mıdır diye de düşünüyorum.
Bilen çözen biri yardımcı olursa memnun olurum.

Aracınız
Aynı sorunu ben de yaşadım.Bursa Artvin arası yaptığım yolculukta beş kez kendiliğinden hız sabitleme kapandı.110 sabit hızda ilerlerken araç yavaşlamaya başlayınca fark ettim genelde.forumda sanki fren pedalını müşürü çıkmış oynamış gibi bir şeyler yazmışlardı.Ayrica plastik paspas kayıp frene veya algılayıcıya falan çatmış mıdır diye de düşünüyorum.
Bilen çözen biri yardımcı olursa memnun olurum.
Benim araçta 2021 makyajlı fc5

Ad Soyad
Ggggg hgggg
Aracınız
Civic FC5 2021
2021 model Eco elegance aracımda da böyle bir sorun yaşıyorum. Hafif rampa görünce hemen devreden çıkıyor. Boğulma zorlanma yok. Fren müşüründen olabilir mi acaba? Fikri olan var mı?

Geri