- Ad Soyad
- erhan kılıç
- Aracınız
- Civic FC5 2020
Bandı tam olarak nereye yapıştırdınız ?hocam orasi bluetooth mikrofon alanı bende de inanılmaz trim sesi vardı akrilik çift taraflı bant ile sabitledim. Problem çözüldü. Bez bant ise yaramıyor çok ince kalıyor bilgin olsun.
Tırnakların olduğu bölgeye çift taraflı bantla 360derefe komple bantlanıp tırnaklarda bez bant uygulaması yapılırsa çok iyi bir yalıtım olacaktır diye düşünüyorum . İnternet üzerinden 9mm ses yalıtım malzemesi aldım çamurluk ve kapılara uygulama yapacağım bakalım o nasıl olacakBandı tam olarak nereye yapıştırdınız ?
360 derece akrilik bant denedim yerine geri oturmuyor. Bez bant da denedim fakat olmadı. Topukların bastığı noktalara bir miktar sardım ses yapmasın diye. En güzel tesa'nın akrilik çift taraflı montaj bandı tam uyuyor. Tabi başka markalarda vardır fakat elimde bu vardı. Diğer araca süngerli bant da uyguladık tam oldu.Tırnakların olduğu bölgeye çift taraflı bantla 360derefe komple bantlanıp tırnaklarda bez bant uygulaması yapılırsa çok iyi bir yalıtım olacaktır diye düşünüyorum . İnternet üzerinden 9mm ses yalıtım malzemesi aldım çamurluk ve kapılara uygulama yapacağım bakalım o nasıl olacak
2015 FB7 eco elagance
2020 Fc5 Eco Executive![]()
Hocam
360 derece akrilik bant denedim yerine geri oturmuyor. Bez bant da denedim fakat olmadı. Topukların bastığı noktalara bir miktar sardım ses yapmasın diye. En güzel tesa'nın akrilik çift taraflı montaj bandı tam uyuyor. Tabi başka markalarda vardır fakat elimde bu vardı. Diğer araca süngerli bant da uyguladık tam oldu.