rundll32
0
- Ad Soyad
- Onur T.
- Aracınız
- Civic FK7 HB 2018
uygulamayı yapalı baya zaman oldu.çok detaylı fotoğraf çekemedim ama takıldığınız yerler olursa sormaktan çekinmeyin. daha önce kullandıgım fd6 ve fb7 kasa civiclere (malum hep spor yay vardı) ekleri kırmamak için hep ön kamerası taktım. onların çalışmalarını burdan izleyebilirsiniz
fc5 e de spor yay taktıktan sonra park kamerası şart oldu.
diğer araçlardaki android ekranların kamera girişlerini çoklayarak ve anahtar koyarak montajı yapmıştım ama fc5 exetuve aracımdaki orjinal ekranın kamera girişini cokladıgım anda bütün görüntü gitti. hiçbir şekilde orjinal ekrana entegre bir sistem yapamadım bir şekilde kendini korumaya aldı hep. bende kendime bu 4.3 inç ekran alarak çözüm buldum. aliexpresden 65 tl gibi bir rakama aldım ürünü.
montajı orjinal teybin altındaki boş alana yaptım
birde aliexpresden soldaki boş yuvaya birebir oturan led aydınlatmalı güzel bir düğme buldum
kamerayı da bir parça saçı kıvırarak plakalığın altına sabitledim böylelikle açı vermeside kolay oldu
sonuç olarak güzel ve verimli bir çalışma oldu artık kaldırımlara veya banketlere yanaşırken eki vururmuyum endişesi kalmadı
LİNKLER:
EKRAN
DÜĞME
KAMERA
fc5 e de spor yay taktıktan sonra park kamerası şart oldu.
diğer araçlardaki android ekranların kamera girişlerini çoklayarak ve anahtar koyarak montajı yapmıştım ama fc5 exetuve aracımdaki orjinal ekranın kamera girişini cokladıgım anda bütün görüntü gitti. hiçbir şekilde orjinal ekrana entegre bir sistem yapamadım bir şekilde kendini korumaya aldı hep. bende kendime bu 4.3 inç ekran alarak çözüm buldum. aliexpresden 65 tl gibi bir rakama aldım ürünü.
montajı orjinal teybin altındaki boş alana yaptım
birde aliexpresden soldaki boş yuvaya birebir oturan led aydınlatmalı güzel bir düğme buldum
kamerayı da bir parça saçı kıvırarak plakalığın altına sabitledim böylelikle açı vermeside kolay oldu
sonuç olarak güzel ve verimli bir çalışma oldu artık kaldırımlara veya banketlere yanaşırken eki vururmuyum endişesi kalmadı
LİNKLER:
EKRAN
77.71TRY 15% OFF|Hikity 4.3 inç katlanabilir araba monitörü LCD ekran kameralar ters kamera park sistemi araba dikiz monitör/kamera|Car Monitors| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
LED ses hoparlör ön kamera kaydedici monitör müzik araba anahtarı düğmesi Radar Honda JADE için CIVIC 2016 CRIDER VEZEL ELYSION - AliExpress 34
tr.aliexpress.com
AHD 1920x1080P evrensel araba dikiz kamera 180 ° balıkgözü altın Lens Full HD gece görüş araç geri vites geri görüş kamerası - AliExpress 34
tr.aliexpress.com