Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Öncelikle hayırlı olsun yalıtım kim ne derse desin Japon araçlarına şart.Yok beni yol sesi vs bağlamaz derseniz tercih sizin derim.Bu beklenti ile alakalı.Birincisi servis nasıl bir malzeme kullanıyor bilmiyorum ama o pütür araç altı saçı paslanmaya karşı korumakdan başka bir şeye yaramıyor.Bunun için özel ürünler var.Benim aracım şu an yalıtım işleminde mesela Subigaraj da.İkincisi seramik çok faydalı bir uygulama tabi kullanılan ürün ve uygulama öncesi yüzey hazırlığı ve sonradan seramik kaplama bakımı bu işin olmaz sa olmazı seramik kaplamanın ömrünü uzatıyor.Aracımda qtechnic kristal serum seramik kaplama ve exo var.Aracımı daha geç yıkıyorum kolay kolay kir tutmuyor ve su kaydırıcılığı harika.Yüzeysel çizikler boya katmanına inmediği sürece seramik üzerinde kalıyor çok büyük bir artı bence.Karar verirken bu iki konu hakkında ince eleyin sık dokuyun.Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle..Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun yalıtım kim ne derse desin Japon araçlarına şart.Yok beni yol sesi vs bağlamaz derseniz tercih sizin derim.Bu beklenti ile alakalı.Birincisi servis nasıl bir malzeme kullanıyor bilmiyorum ama o pütür araç altı saçı paslanmaya karşı korumakdan başka bir şeye yaramıyor.Bunun için özel ürünler var.Benim aracım şu an yalıtım işleminde mesela Subigaraj da.İkincisi seramik çok faydalı bir uygulama tabi kullanılan ürün ve uygulama öncesi yüzey hazırlığı ve sonradan seramik kaplama bakımı bu işin olmaz sa olmazı seramik kaplamanın ömrünü uzatıyor.Aracımda qtechnic kristal serum seramik kaplama ve exo var.Aracımı daha geç yıkıyorum kolay kolay kir tutmuyor ve su kaydırıcılığı harika.Yüzeysel çizikler boya katmanına inmediği sürece seramik üzerinde kalıyor çok büyük bir artı bence.Karar verirken bu iki konu hakkında ince eleyin sık dokuyun.
Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.