fd6 almak üzereyim lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CENGİZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu araç alınmaz bence 10.000 hasar kaydı varmış arabanın en az 10 parçası değiştirilmiş bence arabanın yarası gidik gibi benden sana 2011 elegance 1.6 vtec araç araçları öneriyorum

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Herkes aracın kaporta durumunu özellikle incelemeni istiyor ama bence aracın bakımlı olması çok daha önemli.

Bu konuda da galericiler hiçbirşey söylemezler, çünkü araç alım satımda kriter olarak kabul etmiyorlar.

Aracın subap ayarı ne zaman yapılmış, teker bilyaları değişmiş mi?
Direksiyon kutusundan ses geliyormu, amörtisörlerin verimlilik durumu nasıl, şanzıman yağları zamanında değişmiş mi (bu husus şanzıman ömrünü belirler), V kayışı, gergi kütüğü, balata-disk durumu, lastiklerin kondisyonu vs vs...

Bu husuların detaylı incelenmesi lazım, genelde galerilerdeki araçlar bu parçalara gerekli bakımları yapılmamış araçlar oluyor. Yeni araçlarda ömrünü tamamlamadığı için çok sorun olmuyor ama 220bin km.deki bir araçta ciddi bakımlı olmalı ki ilerleyen dönemlerde can sıkıcı masraflara yol açmasın.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Herkes aracın kaporta durumunu özellikle incelemeni istiyor ama bence aracın bakımlı olması çok daha önemli.

Bu konuda da galericiler hiçbirşey söylemezler, çünkü araç alım satımda kriter olarak kabul etmiyorlar.

Aracın subap ayarı ne zaman yapılmış, teker bilyaları değişmiş mi?
Direksiyon kutusundan ses geliyormu, amörtisörlerin verimlilik durumu nasıl, şanzıman yağları zamanında değişmiş mi (bu husus şanzıman ömrünü belirler), V kayışı, gergi kütüğü, balata-disk durumu, lastiklerin kondisyonu vs vs...

Bu husuların detaylı incelenmesi lazım, genelde galerilerdeki araçlar bu parçalara gerekli bakımları yapılmamış araçlar oluyor. Yeni araçlarda ömrünü tamamlamadığı için çok sorun olmuyor ama 220bin km.deki bir araçta ciddi bakımlı olmalı ki ilerleyen dönemlerde can sıkıcı masraflara yol açmasın.
+1 Aynen katılıyorum.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

merhaba arkadaşlar 2007 siyah dream 220.000 km otomatik 1 parça değişen 3 parça poya 10.000 hasar kaydı parca parca(3,000- 2,000 vs)
46,500 den ilana koyulmuş 45,000 bırakıyolar
bu araç alınırmı sizce?
bu kadar hasar kaydı değişeni boyası varken
malum sitede ilanı var yasak değilse paylaşabilirim
Alma kardesim.

SM-J530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri