Civic FD6 FD6 ARKA AMORTİSÖR?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan irfankbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
İrfan Küçükbaş
Aracınız
Civic FD6 2011
Slm Arkadaşlar FD6 Aracım için kyb arka Amortisör takımı arıyorum hiç biryerde stok yok.Getiren yada stok olan bildiğiniz biryer varmı.

Selamlar geçen yıl bu zamanlar ben de çok aradım kyb, sachs monreo gibi markaları ama hiçbir yerde bulamadım . En son orjinal çıkma alıp taktım idarelik

https://cepoto.com/urun/g1098-monroe Kampanyalı fiyat çok uygun. 5 yıl garantili. Firmaya mesaj atıp aracınıza uygun olup olmadığını kodları karşılayıp karşılamadığını öğrenirseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bu FD6 kasa için amortisör konusunda Rus forumlarını çok araştırdım ve TOKİCO marka amortisörü çok övüyorlar.
TOKİCO markasını araştırdığımda da sahibinin Hitachi Astemo olduğunu öğrendim.
Astemo firması zaten Honda'nın orjinal amörtisörlerini üreten Showa ve Nissin markalarının 2021 yılında birleşmesi ile kurulan bir firma.
Kısacası orjinale en yakın kalitenin bu olduğunu düşünüyorum, Rusların kullanıcı geri bildirimleri de orjinalden farksız olduğu belirtiliyor.
Ülkemizde TOKİCO markasının distribitörlüğünü yapan hangi firmadır ve FD6 kasa için amörtisör setini keşke getirebilseler denemek istiyorum.

Geri