Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar geçen yıl bu zamanlar ben de çok aradım kyb, sachs monreo gibi markaları ama hiçbir yerde bulamadım . En son orjinal çıkma alıp taktım idarelik
https://cepoto.com/urun/g1098-monroe Kampanyalı fiyat çok uygun. 5 yıl garantili. Firmaya mesaj atıp aracınıza uygun olup olmadığını kodları karşılayıp karşılamadığını öğrenirseniz çok iyi olur.
Bu FD6 kasa için amortisör konusunda Rus forumlarını çok araştırdım ve TOKİCO marka amortisörü çok övüyorlar.
TOKİCO markasını araştırdığımda da sahibinin Hitachi Astemo olduğunu öğrendim. Astemo firması zaten Honda'nın orjinal amörtisörlerini üreten Showa ve Nissin markalarının 2021 yılında birleşmesi ile kurulan bir firma.
Kısacası orjinale en yakın kalitenin bu olduğunu düşünüyorum, Rusların kullanıcı geri bildirimleri de orjinalden farksız olduğu belirtiliyor.
Ülkemizde TOKİCO markasının distribitörlüğünü yapan hangi firmadır ve FD6 kasa için amörtisör setini keşke getirebilseler denemek istiyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.