Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[USER=326]@m2hamid[/USER] [USER=11758]@w0lkan[/USER] [USER=17918]@İsmail Beşiroğlu[/USER]Yag ve tapa pulu degisimini yaptim. Tapada baya bir metal tozu birikmis. Ele gelen bir parca vs.yok. aracin vites gecisleri hissedilmeyecek derecede azaldi. P den r ye veya d ye aldigimda gecislerde Lak luk sesler geliyordu simdi kesildi. Seyir halinde gazdan ayagimi cektigimde inceden bir ugultu vardi. Onu da duyamadim. Bu kadar degisim oluyormus demekki. Cikan yag da kirmiziydi. 7 yillik yag olsa cok koyu olurdu. Demekki ozel serviste arada degismis
[USER=326]@m2hamid[/USER] [USER=11758]@w0lkan[/USER] [USER=17918]@İsmail Beşiroğlu[/USER]
Yag ve tapa pulu degisimini yaptim. Tapada baya bir metal tozu birikmis. Ele gelen bir parca vs.yok. aracin vites gecisleri hissedilmeyecek derecede azaldi. P den r ye veya d ye aldigimda gecislerde Lak luk sesler geliyordu simdi kesildi. Seyir halinde gazdan ayagimi cektigimde inceden bir ugultu vardi. Onu da duyamadim. Bu kadar degisim oluyormus demekki. Cikan yag da kirmiziydi. 7 yillik yag olsa cok koyu olurdu. Demekki ozel serviste arada degismis
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.