Fd6 triger zinciri

Katılım
11 May 2018
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Konum
Kastamonu
Arkadaşlar 2008 otomatik civic sahibiyim bu gün birşeyi farkettim araç rolantide çalışırken tıkır tıkır bir ses gelmeye başladı motordan tamirciye götürdüm ve triger zincirinden geliyor gevşemiş olabilir ama bir sıkıntısı olmaz dedi sizce bu şekilde binsem bir problem olurmu araç 194 binde servisi aradım değişime 2500 3000 TL arası bir fiyat söylediler bu mebla çok geldi tamircinin dediği gibi bir sıkıntı olmadan binebilir miyim? Yada değiştirmeden bir tamiri mümkün mü
 
Son düzenleme:
Katılım
26 May 2017
Mesajlar
20
Tepki puanı
0
Yaş
42
Konum
izmir
Mutlaka dinleyerek değil bakarak kontrol ettirmelisiniz. Gevşeme, egzantrik mili dişlilerinde diş atlatacak kadar fazla ise subaplariniz düzensiz çalışacağından, motor performansinizda, yakıtınızda, çalışma düzeninde sorunlar yaşayabilirsiniz. Daha kötüsü subaplarda eğilme meydana gelebilir.

Ihmal etmeden iyi bir ustaya sökturerek kontrol ettirmenizi öneririm..



SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
24 Tem 2017
Mesajlar
12
Tepki puanı
1
Konum
ANKARA
Aracınız
Eğer klima bilyasından ise mutlaka baktırınız. Çünkü aracın bütün kayış sitemi tek sistem üzerine kurulmuş. bilye kitlerse aracınız yolda kalır. İyi bir klima tamircisine götürün. Benim gibi 2 kere iş yaptırmayın kendini usta zanneden iş bilmeyen insanlara.
 
Geri
Üst