- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Servisten 2000 tl.ye aldım. Gayet pahalı.Mitsuboshi marka kayışa kaç tl verdiniz ?
Servisten 2000 tl.ye aldım. Gayet pahalı.Mitsuboshi marka kayışa kaç tl verdiniz ?
Demekki farklı kasaların kayışları için farklı üreticiler ile anlaşılmış.Bende önceden kullanmış olduğum fb7 kasa aracımda v kayış değiştirme işlemi yaptırmıştım yetkili serviste. Aracın ilk sahibi idim. Değişim yaptığımda aracımın üzerinden çıkan ve yeni değişim yapılan kayış 6pk 2093 boyutunda bando marka idi bilginiz olsun istedim.
Arasındaki fiyat farkı da bize oturacak gibi duruyor. Dört kata yakın fark var.Demekki farklı kasaların kayışları için farklı üreticiler ile anlaşılmış.
Benim aracımın üzerindeki dışardan aldığım Bando markaydı ama fotodaki gibi kayışın diş derinliği ve yapısı orjinalden bariz farklı. Orjinal çok daha iyi oturuyor.
Fotoğrafı bu amaçla biraz paylaştım, fotodaki kanal genişliklerine dikkat ederek belki birileri Continental-Bosch-Gates tarzı markaların benzer özellikteki kayışlarını araştırıp, kanal yapısı benzer ve daha uyguna bir kayış bulabilir ve paylaşabilir diye düşünüyorum.Arasındaki fiyat farkı da bize oturacak gibi duruyor. Dört kata yakın fark var.