Benim araçta herhangibir ses gelmiyo normal degil yani hemde benim araç 166 binde yagıda hiç degişmemiş havalar ısınınca ben kendim değişecem artık garibim bekliyo sessiz sedasızYağını yeni değiştirdim fakat süzgeç ile ilgili bi değişiklik olmadığını söylemişlerdi sanki.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hondanın otomatiğinin hiç sanayiye gittiğini duymadım,yakıt olarak biraz yaktığı doğru ama sanayiye gitmemekten iyidir...ben hyundai den geçtim hondaya, nerdeyse ne zaman yakıt aldığımı unutuyordum ama sanayicilerle de kanka olmuştuk diyebilirim, ama honda maşallah..en az arıza çıkartan 50 model arasından 4.
Civic fd6 2008 Elegance
Yok çok sükür daha hiç arıza yapmadı bacanagimda ve patronda passat var sanayiden servisten çıkmıyolar milyar milyar veriyolar ben daha sadece yag gibi balata gibi bakım harcamaları yaptım.yapmasında zaten bi donanımı yok bagaj açma dügmesi olmayan araçta arıza yaparsa işimiz var[MENTION=4794]Çetin[/MENTION] honda nın otomatiğinden korkma. Sorun çıkaran şeyler belli sağ motor kulağı arkanın küt küt vurması tarzında şeyler yoksa sanayiye uğramazsın