FD7 jant konusunda yardım

Katılım
3 Nis 2016
Mesajlar
56
Tepki puanı
0
Konum
İstanbul
Aracınız
Herkese merhaba. Aracı aldığımızda üzerinde aşağıdaki jant vardı. Fakat ince yanağından ve replika ise daha ağır olabileceğinden dolayı jantları orjinale çevirmek istiyorum. şu an yanak 45 olması lazım. 55 yapınca çok şey değişir mi? yol sesi ve konforu biraz olsun iyileşir gibi geldi ama sizce değer mi? Şu anki jantın avantajı sadece görüntü. Sizce değiştirmeli miyim? bir de değiştireceksem şu anki jantın ederi sizce nedir?
Şu anki:
 
Katılım
19 Kas 2015
Mesajlar
904
Tepki puanı
76
Aracınız
17 gibi gozukuyor jantlar replika yazmışsınız.Ustune biraz da yıpranmış olmasından ötürü 500 lira kusuratlarinda değişir diye tahmin ediyorum.Yanakları 55 alırsanız görüntü acısından haz alamabilirsiniz fakat çukurlara düştüğünüz de daha yumuşak hissedersiniz.Yol sesine pek etki etmez


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

yau

0
Katılım
13 Eki 2014
Mesajlar
369
Tepki puanı
2
Yaş
2023
Konum
Sinop
Bence jant aracin görselini bozmuş, fotoyu ilk paylastiginizda yorum yapmamistim ama simdi yazayim dedim, tabi göreceli bir konu ben bu sebeble degisirirdim jantlari.
Yol gürültüsü için lastik markasini bilgilerini paylaşır mısınız , fabrikanin taktiği lastikleride gürültülü baya, forumda bununla ilgili konular var, farkli lastiklerle memnun kalanlar da var jantta orjinale dönerseniz lastik gürültüsü farki için yorumlarinizi okuruz ..
 
Katılım
3 Nis 2016
Mesajlar
56
Tepki puanı
0
Konum
İstanbul
Aracınız
Tam ebatları aklımda değil açıkçası. Sadece orjinale göre daha geniş tabanlı ve yanakları küçük. inç olarak 17 olması lazım. Görüntüsü bana göre hoş ama sonuçta aracı dedem ve dayım da kullanıyor o yüzden konfor biraz daha önemli. Kesin olarak replikadır da diyemiyorum. Satan kişi de bilmiyor ve bilgi de vermedi zaten. Görüntüsü orjinale geçince çok da önemli değil. şu an bile leylek gibi duruyor araç yay olmadığı için. yani bu hali de hoş değil açıkçası :D
 
Geri
Üst