Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
hocam araçta anahtarsız çalıştırmada, bagaj açma butonuda mevcut zaten siz neyi kastediyorsunuz? bu sebebten ötürü eco elegance aldım demişsiniz ve açıkcası ondaki donanımı bilmiyorum ama bende executive plus var gayetde anahtarsız çalıştırma,bagaj açma butonuda (içeriden) mevcut.tek olmayını ve bencede eleştrilecek bir konu anahtarsız girişinin bulunmamasıki oda tam %100 eksik denilemez aracı yine anahtar ile açmıyorsunuzda elinizi kapı koluna sarıyorsunuz (anahtarsız diyorum bakın) kendiliğinden açılıyor.özetle olmadığını saydığınız 3 kalemin 2.5i var
hocam araçta anahtarsız çalıştırmada, bagaj açma butonuda mevcut zaten siz neyi kastediyorsunuz? bu sebebten ötürü eco elegance aldım demişsiniz ve açıkcası ondaki donanımı bilmiyorum ama bende executive plus var gayetde anahtarsız çalıştırma,bagaj açma butonuda (içeriden) mevcut.
tek olmayını ve bencede eleştrilecek bir konu anahtarsız girişinin bulunmamasıki oda tam %100 eksik denilemez aracı yine anahtar ile açmıyorsunuzda elinizi kapı koluna sarıyorsunuz (anahtarsız diyorum bakın) kendiliğinden açılıyor.
özetle olmadığını saydığınız 3 kalemin 2.5i var
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.