Fenni muayene.

İyi araştırın. Yanlış yazılmış olabilir. SIFIR araç İlk fenni muayeneye 3 yıl sonra girer doğrıdur ama karayolları kanununda ilk fenni muayeneye girişten sonra takip eden her 2 yılda bir fenni muayene yapılır ibaresi var. Araçlarımız fabrikadan benzinli çıkıyor. bayide lpg takılıp ruhsata işletmek için mecburen fenni muayeneye götürülüyor. Yani ilk muayene yapılmış olduğundan takip eden her 2 yılda girmesi gerekiyor. Bi tüvtürk istasyonuna mutlaka sorun.

İyi araştırın. Yanlış yazılmış olabilir. SIFIR araç İlk fenni muayeneye 3 yıl sonra girer doğrıdur ama karayolları kanununda ilk fenni muayeneye girişten sonra takip eden her 2 yılda bir fenni muayene yapılır ibaresi var. Araçlarımız fabrikadan benzinli çıkıyor. bayide lpg takılıp ruhsata işletmek için mecburen fenni muayeneye götürülüyor. Yani ilk muayene yapılmış olduğundan takip eden her 2 yılda girmesi gerekiyor. Bi tüvtürk istasyonuna mutlaka sorun.
Teşekkür ederim. Demek ki ikinci yaprak değişmediğinden o bilgi öyle kaldı. O zaman kısa zamanda yaptırmak lazım.

2012 fb7

Muayene sayfasına bakin, orada 2 yıl gözükür.#teachers71 e katılıyorum. Sıfır bile olsa bizim araçlar 2 yıl muayeneli

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muayene sayfasına bakin, orada 2 yıl gözükür.#teachers71 e katılıyorum. Sıfır bile olsa bizim araçlar 2 yıl muayeneli

Yarına randevu aldım bakalım. Dediğimiz gibiyse de 80tl cezası çıkacak :-) haziranda fark etseydim ceza ödemezdim. İşin enteresan yanı muayenesi olmayan aracın satışı nasıl oldu. Ben martın sonunda almıştım. Kasımdan marta 5 ay geçmiş. Şükür kaza felan yapmadık.

2012 fb7

Evet arkadaşlar aslında bu konuyu bir yönetici arkadaşım herkese mesaj şeklinde paylaşabilir. Bu gün muayeneye gittim ve ruhsata emniyetin yanlış yazması veya ilgisizliği yüzünden 3 yıl gözüken ve daha tarihi gelmemiş muayeneme 80tl ceza yatırarak muayene ettirdim. Satışı nasıl oluyor bu aracın o zaman dediğimde emniyet bilginizi yanlış girmiş açıklaması. Kimseye bir itirazla bir şey çıkaramayacağım için kuzu kuzu ödedim. Eğer lpg li ise aracınız sizde benim gibi ceza ödemek zorunda kalmayın arkadaşlar.

#teachers71 #rok206 #nonickname

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu da klasik kusurlar :) adam rahat baksın diye kayıştan çıkardım, kusur yazmış :)

uploadfromtaptalk1440143901905.jpg

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun. Maalesef bu konuda hakkınızı aramanız çok zor.
Şu far ayarı isine de gıcığım. Genelde herkeste çıkıyor

Geçmiş olsun. Bu konuda yalnız değilsiniz. Çok arkadaş sizin gibi 3 yıl biliyor. Bayiilerde bu konuda uyarmıyorlar. Bende forumda okuyunca uyandım.2 yıla az kalmıştı. 3 sene diye kulağımın üstüne yatıyordum. :)

arkadaslar cogumuzda led uzunlar var. bunlar da kusur olarak mi geciyor, sokup orjinallerle mi gidelim? tecrubesi olan arkadas yazarsa cok makbule gecer:-)

Geri