Fk7 hb ile fc5 sedan farkı

Arkadaşlar selamlar Allah nasip ederse ilk aracımı alacağım.Honda civic 1.5 vtec almayı düşünüyordum. Bugün pazarlık için mesaj attığım bir arkadaş 2017 fk7 hb aracı için fazla isteyince bu fiyata 2020 model elegance sedanlar var dedim.Iki kasa farklı fk7 lerin hepsi İngiltere de üretildi ve malzeme kalitesi sedanlardan çok yukarıda dedi.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir mi acaba ? Fk7 kasalar fc5 lerden daha mı kaliteli ? Frenleri bile farklı yazmış arkadaş benim hiç bilgim yok.Yılların hondacılarından yardım.bekliyorum.ikisi arasında kalsanız 2017 fk7 mi 2020 elagance fc5 mi alırsınız ? Nedenleriniz ne olurdu

Merhaba,

hb ile sedan arasında farklar var.
frenler dediği gibi farklı. Çapta çok fazla bir şey oynamıyor. Marka farklı biri ATE diğeri Akebono gibi bir marka. Sedanların akebono ile uzun kullanım ömrü var ama performans yetersiz.
malzeme kalitesine çok bir şey diyemem ama ingiltere üretimi, ön camı bile sedandan farklı bir koda sahip. ama bu bir noktada dezavantaj olabiliyor; parçaların sedanlara göre termin süreleri uzun ve fiyatları yüksek olabiliyor.

bir de eğer fk7 sport plussa elegance donanıma göre zaten yüksek. exe plus ve ya RS ile kıyaslamanız lazım fiyat bandını.

eğer fk7 sportsa zaten gereğinden fazla fiyat istemiş diyebiliriz.

eksiklerim olabilir diğer arkadaşlar eklemeler yapacaktır.

şimdiden hayırlı olsun yeni aracınız.

2017 FK7 makyajsız sport donanımdır. Hb kasaya karşı özel bir ilgim olmadığı için, makyajlı elegans pakette baya doldurulduğu ve sunroof sevdiğim bir özellik olduğu için şahsen 2020 makyajlı sedan elegansı alırdım ben. Malzeme kalitesi çok yukarıda denmesi bence fazla olmuş. Bir çok RS sahibinin en dolusu bu paket demesi gibi :) (yada bana çok denk geliyor)

Son düzenleme:
2017 FK7 makyajsız sport donanımdır. Hb kasaya karşı özel bir ilgim olmadığı için, makyajlı elegans pakette baya doldurulduğu ve sunroof sevdiğim bir özellik olduğu için şahsen 2020 makyajlı sedan elegansı alırdım ben. Malzeme kalitesi çok yukarıda denmesi bence fazla olmuş. Bir çok RS sahibinin en dolusu bu paket demesi gibi :) (yada bana çok denk geliyor)
bu arada exe+ güvenlik paket hariç en dolusu paket RS :D

Merhaba hocam, ben olsam 2020 model elegance olan paketi seçerdim. Sonuçta arada 3 yaş var. Bahsedilen kalite ve parça farklarının 3 yıllık bir farka değeceğini düşünmüyorum.
Arkadaşlar selamlar Allah nasip ederse ilk aracımı alacağım.Honda civic 1.5 vtec almayı düşünüyordum. Bugün pazarlık için mesaj attığım bir arkadaş 2017 fk7 hb aracı için fazla isteyince bu fiyata 2020 model elegance sedanlar var dedim.Iki kasa farklı fk7 lerin hepsi İngiltere de üretildi ve malzeme kalitesi sedanlardan çok yukarıda dedi.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir mi acaba ? Fk7 kasalar fc5 lerden daha mı kaliteli ? Frenleri bile farklı yazmış arkadaş benim hiç bilgim yok.Yılların hondacılarından yardım.bekliyorum.ikisi arasında kalsanız 2017 fk7 mi 2020 elagance fc5 mi alırsınız ? Nedenleriniz ne ol

Bende 3 tane çocuk olduğu için 1.5 Ex Plus sedan aldım özellikleri gayet güzel, elegance göre dolu araç, tavsiye ederim.

Gene RS değil exe plus makyaj öncesinde en dolu paketti

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.5t sedan kasada makyaj öncesi Vtec Tubo Executive Plus yoktu. RS (2016-2019) makyajsız, Vtec Turbo Executive Plus (2019-2021) makyajlı versiyon. Yani RS bitip Executive Plus başladı. Bu durumdada o dönem (2016 sonu - 2019 sonu) RS en dolusuydu. Ama şuan için orta paket konumunda. Belki birisinin işine yarar diye Executive Plus'ın artılarını da yazayım buraya.

Makyaj ile gelenler: Karartmalı iç dikiz aynası, multimedya ilave analog tuşlar, şoför koltuğu elektrikli bel desteği, deri döşeme ortası karbon desen parça, ön tampon altı tek parça şeklinde düz.
Plus ile gelenler: Uzun far asistanı, mesafe ve dur-kalk özellikli adaptif hız sabitlemesi, kör nokta uyarı, geri geri çıkarken çapraz trafik uyarı, çarpışma hafifletici, şeritten ayrılma uyarısı ve şerit takip asistanı.

Son düzenleme:
Geri