Forum Güncellemesi ve yeni özellikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@m2hamid Hocam ikinci banner resmini gönderdiğin bir resim ile değiştirdim görüntüyü kontrol eder misin?

@NoFeaR hocam çok güzel görünüyor eline sağlık, FD6 severlerinde çok hoşuna gideceğini düşünüyorum :)(y)

250543

ileti tarihi yarı pasif haldeyken mouse ile üzerine gelince tam belirgin/aktif oluyor. bunu normal belirgin halde yapsanız nasıl olur sayın adminler

ileti tarihi yarı pasif haldeyken mouse ile üzerine gelince tam belirgin/aktif oluyor. bunu normal belirgin halde yapsanız nasıl olur sayın adminler

Konuyla ilgileniyorum gelişme olması durumunda buradan yazarım.

Merhabalar
Formu daha kullanışlı hale getirmek için
Bir istekde bulunacaktım.
Sayfa butonlarını aşağıda ve sayfa yukarısında da olabilirmi..

Ekli dosyalar

• 20200713_182445.jpg
    20200713_182445.jpg
    103.9 KB · Görüntüleme: 62
  • 20200713_182419.jpg
    20200713_182419.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar
Formu daha kullanışlı hale getirmek için
Bir istekde bulunacaktım.
Sayfa butonlarını aşağıda ve sayfa yukarısında da olabilirmi..

Merhaba,

Geç cevap için özür dilerim, konuyu araştıracağım (y)

Merhabalar ;
Sitede gezerken bende dosya indirmemi istiyor. Resmi paylaşıyorum.. Sadece bu sitede oluyor bilginiz olsun.. Birde şöylede olabilir zırt pırt bi yerlerden reklam çıkıyorum formun ana konusuna tıklayacağım sanki biliyormuş gibi tam tıkladım reklam üzerine tıklattırıyor.. Buda kabak tadı vermeye başladı lütfen reklamları biraz olsun azaltın..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200923-100351_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200923-100351_Samsung Internet.jpg
    88.9 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar ;
Sitede gezerken bende dosya indirmemi istiyor. Resmi paylaşıyorum.. Sadece bu sitede oluyor bilginiz olsun.. Birde şöylede olabilir zırt pırt bi yerlerden reklam çıkıyorum formun ana konusuna tıklayacağım sanki biliyormuş gibi tam tıkladım reklam üzerine tıklattırıyor.. Buda kabak tadı vermeye başladı lütfen reklamları biraz olsun azaltın..
Bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederiz. Dosya indir demesi normal değil. Yabancı bir yazılım olabilir. @NoFeaR hocam görünce ilgilenecektir.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Merhabalar ;

Merhaba,

Söylemiş olduğunuz dosya indirme bildirimi ile ilgili, sistemde güvenlik güncellemesi yaptık, aynı durum ile karşılaşır iseniz lütfen bilgi verir misiniz?

Reklamlar ile ilgili yakın zamanda yeni bir forum güncellemesi gelecek, bu güncelleme ile reklam yerleri ve sıklıkları gibi konularda düzenleme yapılacak.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Geri