Civic FC5 Fren yapıyor hissi?

Aracınız
Civic FC5 2018
Merhaba araç özellikle 50 ve daha düşük km de giderken ayağımı gazdan çekip arabayı kendi gitmesi için bıraktığımda fren yapıyor gibi bir his oluyor kendini sıkıyor. Daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözdü? 2018 Eco elegance arac

Böyle hafif bir sarsıntı veya hafif bir silkeme gibi bir şey yapıyor o da lpg den kaynaklı ve olağan bir şey bildiğim kadarıyla. Benim de aynı durum dikkatimi çekti hissiyat olarak evet biraz kötü keyif düşüren bir şey ama benzinde de test ettim öyle bir şey olmuyor. Tamamen lpg kaynaklı normal bir durum

Merhaba araç özellikle 50 ve daha düşük km de giderken ayağımı gazdan çekip arabayı kendi gitmesi için bıraktığımda fren yapıyor gibi bir his oluyor kendini sıkıyor. Daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözdü? 2018 Eco elegance arac
Araç motor freni yapıyor. Bu yüzden öyle hissediyorsunuzdur.

Aynı sorun bendede var 2019 eco elegance Araçta yaşadığım sorun LPG'de daha belirgin, ancak benzinde de hissediliyor. Özellikle hızım 50 km/s civarındayken ayağımı gazdan çektiğimde, araç 30-25 km/s'ye düştüğünde tekleme benzeri bir sarsıntı oluyor ve bu durum keyfimi kaçırıyor.

LPG enjektörlerini yeni değiştirdim çünkü ömrünü tamamlamışlardı. Ancak bu sorun hala devam ediyor. Gaz ayarından kaynaklı olabilir mi, emin değilim. Usta, enjektör değişiminden sonra bu sistemde gaz ayarının yapılamadığını, yazılımın buna izin vermediğini söyledi. Bu gerçekten doğru mu, merak ediyorum. Bilen varsa yazsın

Geri