garantiyi bozarmı?

Aracınız
Serviste takiyorlar zaten
Bozulsa onlar takmaz bence

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Dışarıda taktırdığınız cihazların veya parçaların etkilediği noktalar garanti kapsamı dışında kalır.Diğer parçaların garantisi devam eder.

LG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2016
Arkadaşlar garanti kapsamındaki araca ışıklı spoiler , sis farı , müzik sistemi vb. Şeyler taktırmak garantiyi bozarmı?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Merhaba;

İş garanti kapsamı ise , dışarıdan taktığınız herşey normalde bozar. Ancak genel garantiyi değil , değişiklik yaptığınız alanın garantisi bozulur . Örneğin ses sistemini değiştirdiyseniz, ses sistemi garanti dışı kalır. Ayrıca kıl tüy bir servis ise bağlantı yaptığınız ekstra işlerden, arıza veren farklı bir alanı da sorumlu tutabilirler. Ancak şahsen ben aracımda birçok değişiklik yaptım ve şuana kadar bir sorun şükür yaşamadım. Servis ile ilişkileriniz ve size yaklaşımları da önemli. Gerçi benim tüm uygulamalarım orijinal soket uyumlu işler oldu. Orjinalliği bozucu bir işlemim olmadı.

Sadece hayal et

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Atıyorum aracın içindeki lambaların hepsini beyaz led yaptık yarın bir gün elektriksel bir şey sıkıntı olursa servis buna bahane bulup yapmama adına uyuzluk edebilir.

HTC One cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FB7 2014
honda bayileri bir parca monte etmedikce o dışardan takılan parcalardan olusabilcek hasarlar olursa garanti onu kapsamaz sadece aracın farbrika cikisli bir hatası veya bayini taktıgı parca arızaya neden olduysa ancak öyle garanti bozulmaz.

Geri