1- aracınızın plakasının vidası gevşediğinde komple ön tampon sökülerek sıkma işlemi yapılıyor.. kaç tane vida söktüler ya bir plaka için. çok saçma gerçekten. 
2- sunroof fitilinin ön ortasındaki çizik, fitilin birleşme yeriymiş. (ben açılma var sanmıştım, serviste 3-4 araca baktım hepsi aynı) sunroof fitili değişim 750tl.. fitile iyi bakın valla çok yoğun değişim yapıldığı için, fabrika kullanıcı hatası deyip yolluyormuş.
çok yoğun değişim yapıldığı için, fabrika kullanıcı hatası deyip yolluyormuş. 
SORU: benim yakıt kapağının altında nokta kadar bir alanda boya kalkmış, altında sarı bişey gözüküyor. (astar sanırım).. o bölge paslanma yapar mı acaba? bizim bu aracın boyası çok ince ve bu seramik kaplama denen şey parlaklık dışında hiçbir işe yaramıyor.

6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

2- sunroof fitilinin ön ortasındaki çizik, fitilin birleşme yeriymiş. (ben açılma var sanmıştım, serviste 3-4 araca baktım hepsi aynı) sunroof fitili değişim 750tl.. fitile iyi bakın valla
 çok yoğun değişim yapıldığı için, fabrika kullanıcı hatası deyip yolluyormuş.
çok yoğun değişim yapıldığı için, fabrika kullanıcı hatası deyip yolluyormuş. SORU: benim yakıt kapağının altında nokta kadar bir alanda boya kalkmış, altında sarı bişey gözüküyor. (astar sanırım).. o bölge paslanma yapar mı acaba? bizim bu aracın boyası çok ince ve bu seramik kaplama denen şey parlaklık dışında hiçbir işe yaramıyor.

6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.