Genel Güvenlik Yönetmeliği’ (GSR) hakkında fikirleriniz?

Katılım
2 Ara 2017
Mesajlar
361
Tepki puanı
223
Konum
edirne
Aracınız
Selam 7 Temmuz’dan sonra satılacak sıfır otomobillerde; “Alkol kilidi”, “Sürücü yorgunluk algılama sistemi”, “Kaza veri kaydedicisi”, “Şerit Takip Asistanı” gibi güvenlik uygulamaları bulunması zorunlu olacak şeklinde bi habe dolanıyor.
Acaba doğru mu? Şayet bu haber doğrusu ise; başta Honda ve diğer firmalar olmak üzere ellerindekş sürüş asistanı-sürüş desteği olmayan modellerini ne yapacak? satabilecek mi?
misal civic Elegance paketlerde sürüş desteği hiç yok; bu durumda bu modellerde indirime gidip; ellerindeki stokları eritme yoluna giderler mi?
 
doğruluğuna emin değilim ama öyle olsa 7 temmuza kalmış 2 ay süre şimdiye kadar Elegance modellerine dikkat çekici bir indirim çoktan gelmiş olmazmıydı?
gerçi sanırım gelen sıfır araçların çoğu artık exe+ , her servise gittiğimde stoktaki araçların %80-90ı exe + hep yada bana sadece tesadüf öyle denk geldi.
 
Piyasa kilit şu an. Fiyatlar deseniz aşırı yüksek. Yürütme maliyetleri yüksek. Altyapı deseniz servis konularında bile ülkede zayıf, yetersiz. Piyasada 6 hava yastığı olmayan 0 arabalar var hala. Ben ihtimal vermiyorum.
 
belki ama bence fiyat azalma aksine artar
 
Geri
Üst