Civic FC5 RS Gereksiz Lastik Basınç Uyarısı?

Ad Soyad
Murat
Aracınız
Civic FC5 2017
Herkese iyi akşamlar. Civic RS 2017 aracımda bu uyarıyı arada sırada alıyorum artık can sıkmaya başladı. Geçen lastikçiye götürdüm inik lastiklere baktı birine küçük bir vida girmişti onu düzeltti diğerini de supapların oradan hava geliyor onu da düzelttim dedi. Lastikleri TPMS ile kalibre ettim. Yaklaşık 1 hafta hiçbir şey olmadı sonra yine bu sabah başıma geldi. Lastiklerde herhangi bir şey gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim veya bu sistemi nasıl iptal ederim başka başlıklarda aküden kaynaklı olabilir denmiş gerçekten akü kaynaklı mıdır? Herkese iyi forumlar dilerim.

Lastik havalarını kontrol ettiniz mi belki tekrar inmiştir
Ettim hocam. Tekrar kalibre filan ettim ama muhtemelen aracın lastiklerin ölçüsü 225/50/R17 olduğu için böyle yapıyor. En kötü basınçları tamamen düşürüp öyle kalibre edip deneyeceğim ya da başka bir yerden okuduğum gibi düzgün kalibre edip yarım saat otoban sürüşü yapacağım belleğe kaydediyormuş öyle.

havaları doğru bir cihazla ayarlayın sorun yaşamanız lazım kalibrosyon içinde biraz sürün belki düzgün kaydedeler lastiklerin hepsi aynı ölçü ise sorun olmaz ama ebat farkı varsa birbirleri arasında hata verebilir ben 16 jant ile de 17 jant ile de kalibre ediyorum problem olmuyor bilginiz olsun

Geri