Vtec_li
0
Dostlar sanırım daha önce konusu olmamış yada ben bulamadım. Bizim 2002 lerin göstergesinin yerine makyajlılarınkini taksam uyum sorunu olur mu? Olmazsa dikkat edilmesi, yapılması gereken işlemler nelerdir ?
Abi ben bu konuları araştırdım 2 çözüm buldum ya ankarada bir usta var göstergeci ona makyajlı olarak yaptırcaksın ana kartın değiştircek yada gösterge bulacaksın yapan birisiyle konuştum 450 tl fiyat istedi göstergesiz fiyat sadece işçilik ve elektrik içinDostlar sanırım daha önce konusu olmamış yada ben bulamadım. Bizim 2002 lerin göstergesinin yerine makyajlılarınkini taksam uyum sorunu olur mu? Olmazsa dikkat edilmesi, yapılması gereken işlemler nelerdir ?
Yok hocam makyajsız göstergeyi çıkarıp kendim makyaj yaptım. Alt yapı aynı kaldı.Bildiğim kadarıyla @h.k_Ahmed hocam aracına makyajlı kasa göstergesi taktırmıştı.
Gayet güzel olmuş hocamYok hocam makyajsız göstergeyi çıkarıp kendim makyaj yaptım. Alt yapı aynı kaldı.
Gösterge kartı, krom halkalar ve rbt led dizayn.Ekli dosyayı görüntüle 264508
Teşekkür ederim. Yeni pedal takımıda aldım. Taktıktan sonra onuda paylaşırım. Kerata ile uğraşmak hoşuma gidiyor.Gayet güzel olmuş hocam![]()
Abi sen mi yaptın yoksa Ankara'da Orhan abi var omu yaptı aynısını yapıyor bende düşünüyorum aynısınıYok hocam makyajsız göstergeyi çıkarıp kendim makyaj yaptım. Alt yapı aynı kaldı.
Gösterge kartı, krom halkalar ve rbt led dizayn.Ekli dosyayı görüntüle 264508
Evet aldığım kişinin ismi Orhan'dı malzemeyi ondan aldım. Tarif etti kendim yaptım. Şimdi ise kadranlarıda ayrı bir led işlemi yapmış.Abi sen mi yaptın yoksa Ankara'da Orhan abi var omu yaptı aynısını yapıyor bende düşünüyorum aynısını
Bende yaptırmayı düşünüyorum aynı şekil krom halkalar+anakart+ledEvet aldığım kişinin ismi Orhan'dı malzemeyi ondan aldım. Tarif etti kendim yaptım. Şimdi ise kadranlarıda ayrı bir led işlemi yapmış.