? Güncel > Benzin / Motorin / Lpg Fiyatları

25 kuruş zam gelecekmiş
Arabam, son dolumdan sonra 100 km yapmış, kabaca 10L sarfiyat.
Şimdi zamdan etkilenmemek için benzinciye gidersem, 57,50 yerine 60,00 ödeyerek 2,50 tasarruf etmiş olacağım. Ancak uygun fiyatlı istasyona kadar gidiş dönüş sürüşüm fuzuli masraf olacak.
Yok deponun bitmesini beklesem, 8 TL fazla ödeyeceğim, eğer başka değişiklik olmazsa.
2,50TL hesabını yapmayıp keyfini süreyim diyorum, yok, illa hesap yapmak refleks haline geldi.
Evet.
İnsanların kafalarını bir şeylerle meşgul etmeli ki, kimi midesinin gurultusundan, kimi kasalardaki para sayma makinelerinin çınlamasından fazla düşünmez hale gelsin.
 
Artık zamlara karşı algıda duyarsızlık oluştu bende. Buralarda LPG 7 oldu neredeyse, LPG'yi düğmeden kapattım, benzinde biniyorum. Haliyle artık hesabı da bıraktım, kuruş hesabı yapsam sinirlerim daha da bozulacak, ne gerek var. :)
 
Benzinden şaşmam Honda Executive Plus 182HB 2021 yok tekledi yok çekişten düştü LPG ayarıymış yok Rampada ayılma bayılma bunlara sünger çekmek isteyen Benzine geçer yok ben her şeye katlanırım aşkım LPG için derseniz yola devamke...
 
2 haftadır işe servisle gelip gidiyorum, arabayı bıraktım artık.
Hele son zamlardan sonra hiç binilmez hale geldi.
Çeyrek depo benzin vardı, gidip depoyu tam hale getireceğim, LPG 7 tl, Benzin 10-11 tl olursa yine LPG ye dönülür yoksa değmez.
 
civic aracımı sattıktan sonra megane 4 1.5 dizel aldım arkadaşlar. LPG ' den sonra nasıl iyi geldiğini anlamam heralde... Bence hiç açmayın benzinde kullanın araçlarınızı.
 
Geri
Üst