Almandan japona gectigimde benim de garipsedigim noktalari yazmışsın ilk mitsubishi pickup vermisti sirket. Nasilsa sirket arabasi idi sonra toyota hillux verdiler japon virusu ilk uzun yolda musallat oldu hillux ile uzun yol cok keyifli idi. Sonra araba arayisim basladi honda ayisigi yaninda ogle yemegi yerken arkadas soledi honda al die hadi len dedim sonra bi dakka ya bizim santiyede km sayaci 450binlerde bi ara takilmis civic vardi sanirim sorunsuz die bi sohbet sonrasi test surusu ve ertesi gun nasip oldu aldim. Velhasil kelam, merak etme ilk uzun yolda islem tamamdir. Virus isleme baslicak Allah kaza bela vermesin kardes.
[quote author=arlnold08 link=topic=431.msg5645#msg5645 date=1402247006]
arkadaşlar şu araç üzerindeki çift çıkış egzoz takmatikmi. varsa alıcam nezamandır arıyorum bulamadım varsa bilen bir link verebilirmi
iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
[/quote]abi son susturucu değişikliği de yapabilirsin ya da direkt çift çıkış uç kaynaklarlar oraya ki bu daha mantıklı
takmatik olması için mevcut egzoz ucunun üzerine direkt krom uç takmak lazım ama sizinkiler tamponun altında, fd6 kasadaki gibi hali hazırda uç olsaydı onun üzerine krom uç takılabilirdi ama geride olduğu için o parçaya kaynak yapmak gerek egzoz ucuna. bunun çekinilecek bir şeyi yok herhangi bir zarar da vermez ve gayet güzel duruyor
Fotoğraftaki benim aracım, normalde bizim kasalarda da uç yok ama böyle hoşuma gidiyor
İlk fotoğraf fabrikasyon egzoz, 2.si ise sizin bahsettiğiniz vida ile sıkılan. yani egzoz hali hazırda var sadece mevcut egzoz ucunun üzerine krom uç geçirilip alttan vida ile sıkıştırılıyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.