Civic FC5 Hafif gazda silkeleme ve stop?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zulo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Errrrrrrrrr
Aracınız
Civic FC5 2021
merhaba 2021 fc5 eco elegance civic aracım var 63.000 kmde. Geçen hafta itibariyle aracımda lpgde çok yoğun benzindeyse daha hafif hissedilen araç yürürken ayağımı hafif gazdayken yani basıyor basmıyor arasındayken araç silkeliyor, lpgde araç çok düşük devir ve çok yavaş gidiyorsa gaza hafif basıyor basmıyor yaptığımda devir 1000 lerden 200 lere düşüyor ve stop ediyor, benzinde ise silkeliyor sadece. Araç gaza basmayınca kendi otomatik kalkış hızında gittiğinde hiç bir sorun yok, gaza yüksek bastığımda hiç bir sorun yok. Sorun gaza basıyor basmıyor arasındayken yaşıyorum. Hani vitesli arabada vites değiştirince bir sarsma ve yığılma oluyor ya aynı öyle oluyor benzinde, lpgde ise çok şiddetli araba ileri atılıyor sonra birden düşüyor inanılmaz sarsıyor hatta stopa gidiyor. Olay tamamen gaza hafif basma durumlarında trafikte vs gerçekleşiyor. Dün servise götürdüm sorun bulamadılar geri verdiler, erg valfini temizleyin dedim temizledik dediler ama bilmyrm gerçekten temizlediler mi? Yarın tekrar servise bırakıcam. Sanırım servis çözemiycek sorunu bu durumda aracın garantisi bitmeden sanayide bi ustaya götürsem garanti bozulur mu bilemiyorum. Görüş öneri ve yol gösterecek var mı

Ad Soyad
Errrrrrrrrr
Aracınız
Civic FC5 2021
Güncelleme: sabah aracı kullandığımda kesinlikle yapmıyor araç yağ gibi gidiyor. Öğle saatlerinde yapmaya başlıyor.

Geri