Hangi marka kış lastiği önerirsiniz?

kolayoto.com dan Nokian WRD4 91 H yi sipariş ettim. 2-3 güne gelir herhalde. dener bilgi veririm.

Arkadaşlar nokian wrd4 taktırdım (195-65-15) 720 lira tarih 45/16 . Bolu da abantta karda kullandım lastik harika insnılmaz sesiz bi sıkıntı yaşatmadı kar performansı çok güzel tavsiye ederim kesinlikle.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaslar ben 2004 senesinde KARS ta 4 adet lassa kis lastigi almistim ve cekis tarafindakilerede civi taktirmistim ve buzlu yollarda tam 5 - 6 ay surdum ve mukemmel bir deneyimdi. Aracimmi neydi? Şahin 92 model.?

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bugün Nokian WRD4 leri taktırdım. 5-6 Km kadar kullandım. - 13 °C havada ve Karda vede Buzda araba yola yapışıyor hissi verdi bana. Sanki yumuşak patik gibi bir şeyin üstünde ileriliyorsunuz havası veriyor. İlk günden çok hoşuma gitti. 12 lt/100 Km gösteren sayacıda sıfırladım. İlk defa 7,5 lt/ 100 km değerini gördüm arabada.

2014 - 40. hafta çok iyi durumda hemen hemen hiç kullanılmamış BRİDGESTONE BLİZZAC LM 32 U lastikler satılıktır.
450 TL.
KArgo alıcıya aittir.
Karda iyi ama buz performansını pek beğenmediğimden yenilerini aldım.

Bugün Nokian WRD4 leri taktırdım. 5-6 Km kadar kullandım. - 13 °C havada ve Karda vede Buzda araba yola yapışıyor hissi verdi bana. Sanki yumuşak patik gibi bir şeyin üstünde ileriliyorsunuz havası veriyor. İlk günden çok hoşuma gitti. 12 lt/100 Km gösteren sayacıda sıfırladım. İlk defa 7,5 lt/ 100 km değerini gördüm arabada.
Çok ama çok memnun kalacaksınız kesinlikle. kış lastiğinde nokian ı tek geçiyorum.

SM-A310F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri