Sorun yok merak etme

5,5 sene kullandım. bir süre sonra ayağın alışacak ve azalacak. lpg yanma ısısı ile benzin yanma ısısı farklı ve pistonların 2si belli bir basınca ve hıza kadar yakıt almıyor. zaman zaman sabit devirlerde özellikle 1500-2000 gibi motor iki pistonu devreye alıp bırakıyor. dediğim gibi ayağın alışınca azalacak. japon arabası hiç kullandın mı bilmiyorum ama ilk ise kendine zaman tanı 1 sene kaadr. mitsubishi, toyota ve honda kullandım sıra ile. Allah nasip etti fb7 vardı bayramdan önce satıp fc5 aldım. hiçbir markaya bakmadım. Bi de hazır ol her ışıkta senle yarışa girecek özellikle vosvoscular

tsi 0-100 de iyi hiç kasma gitsinler

buna üzülen bir fd6 kullanıcısı arkadaşım sattı golf tdi aldı. dün konuştum fc5 alacam diyor

golf yol mol tutmuyor aldatmaca diyor. bir de 130 falan olunca acayip rüzgar sesi var diyor, sunroof ve camlar açık gidemiyorum uğultu baş ağrıtıyor diyor. uzun lafın kısası japon fakir arabası de geç

konuş konuş bıkarsın. 0-100 yapmayı düşünene zaten RS var ucuzundan

)))
Unutmadan. arkadaşım golf aldığında sözü aynen şu idi: abi hemen sat fb7 yi sana da golf alalım. abi harika bi makina. malzeme kalitesi, yalıtım 10 numara. araba akıyo abiii. belli ki anca 1 sene dayanabildi akışa

oysa fd6 ya senelerce binmişti