Hatasız HONDA CİVİC EXECUTİVE İLANIDIR daha 18 bin de yetkili servis bakımlıdır garantili
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi hocam ev bakıyorum güzel bir fiyata vereceğim kısa dönem için trink nakit getirene elimden gelini yaparım tertemiz bir araç bu km de 3 defa bakıma girdi herşeyi ile birlikte rodajı ben yapıp yeni sahibine veriyor gibi olacağımArabayı satsam alacağım arabalar var gözüme kestirdiğim ama 2.el sıkıntılı şuan
Sizin araca ne istiyorsunuz?
Hayırlısı olsun hakkınızda..Hatasız HONDA CİVİC EXECUTİVE İLANIDIR daha 18 bin de yetkili servis bakımlıdır garantili
Vallahi hocam ev bakıyorum güzel bir fiyata vereceğim kısa dönem için trink nakit getirene elimden gelini yaparım tertemiz bir araç bu km de 3 defa bakıma girdi herşeyi ile birlikte rodajı ben yapıp yeni sahibine veriyor gibi olacağım
Rica ederim hocam estağfurullah ne demekSiz de Talas'ta oturuyorsunuz sanırım bana yakınsınız anladığım kadarıyla, sizin araç güzel ama benim bütçemi çok aşar. Hayırlı satışlar dilerim.
Hocam sattın mı aracı ?? İlana baktım yokRica ederim hocam estağfurullah ne demek
Yok hocam satmadım hala araç bende malum ev fiyatları gene saçma sapan fiyatlar istemeye başladılar o yüzden vazgeçtim arsa bakıyorum şimdilik kendim yaptırıp oturmayı düşünüyorum malum 6 Şubat sonrası böyle düşünmek elzem olduHocam sattın mı aracı ?? İlana baktım yok![]()