Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, aracımda orta tarafta bulunan havalandırma çıkışında resimde işaretlediğim parçası yok. Bu parçayı hep bütün olarak satıyorlar o da pahalı. Sadece işaretlediğim kısmı bulabilirim miyim acaba?
Link için teşekkürler ancak bu ürün kenarlardaki krom çıtalar sadece sanırım. Bütün havalandırma kanalı da biraz tuzlu. Çıkmacıları gezmek gerek anladığım kadarıyla.
Bir şey daha sormak istiyorum bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim bugün aracımın arka tamponunu çok ufak duvara değdirdim köşesini dikkatinizi çekerim çarpmadı değdi ancak o noktada 2-3 cm çapında sanki baloncuk gibi bir şey oldu. Üzerinde şeffaf folyo varmış da o kabarmış gibi oldu. Boyada sorun yok ama orda kabarcık oldu. Tam tarif etmek gerekirse telefonların ekranına jelatin yapıştırınca kalan hava kabarcığı gibi bir durum söz konusu. Ayrıca dokundukça büyüyor sanki anlamdım daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu acaba?
Civikte 4 üde farklı yapıyorlar. Bir kulakçık diğerine oturmuyor. Çıkmacı bütün sistemi kitlemeye çalışıyor. Türkiyede bulan olursa paylaşırsa sevinirim 2008 civic için.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.