Hakan abi, fotoğraflar da dikkatimi çeken ilk şey sana acilen lastik parlatıcı lazım 8)
Meguiars endurance jel tavsiye ederim çok uzun süre kullanırsın
[quote author=NoFeaR link=topic=83.msg7102#msg7102 date=1403388199]
Hakan abi, fotoğraflar da dikkatimi çeken ilk şey sana acilen lastik parlatıcı lazım 8)
Meguiars endurance jel tavsiye ederim çok uzun süre kullanırsın
[/quote]
turgut ben anlamam siparişle bu iş sana düşüyor seninle konuştuğumuz gibi bi ara
kamera+mikrofiber bez +lastik parlatıcı ellerinden öper abim
[quote author=hakko modelistlik link=topic=83.msg7104#msg7104 date=1403388532]
turgut ben anlamam siparişle bu iş sana düşüyor seninle konuştuğumuz gibi bi ara
kamera+mikrofiber bez +lastik parlatıcı ellerinden öper abim
[/quote]
Tamamdır abi, iftar buluşmasında boya koruma partisi için listeyi yapacağım üzerinde konuşuruz seninkileri de birlikte sipariş geçerim
[quote author=NoFeaR link=topic=83.msg7105#msg7105 date=1403388749]
Tamamdır abi, iftar buluşmasında boya koruma partisi için listeyi yapacağım üzerinde konuşuruz seninkileri de birlikte sipariş geçerim
[/quote]
tamam arada çıkarırız bu lastik parlatıcısı paspasları parlatmak içinde kullanılırmı
offf offf 3d paspasta almam lazım off 8)
harbiden evden kovalanıcam çok dikkatli olmam gerekir
[quote author=hakko modelistlik link=topic=83.msg7106#msg7106 date=1403388979]
tamam arada çıkarırız bu lastik parlatıcısı paspasları parlatmak içinde kullanılırmı
offf offf 3d paspasta almam lazım off 8)
harbiden evden kovalanıcam çok dikkatli olmam gerekir
[/quote]
Abi kullanılır ama pas pasların üzerinde sonra buz pateni yapabilirsin yani biraz riskli
Bence 3D paspas gereksiz bu yüzden evden kovulmaya gerek yok
[quote author=NoFeaR link=topic=83.msg7107#msg7107 date=1403389267]
Abi kullanılır ama pas pasların üzerinde sonra buz pateni yapabilirsin yani biraz riskli
Bence 3D paspas gereksiz bu yüzden evden kovulmaya gerek yok
[/quote]
buz pateni sakat iş civic otomatik olsaydı sorun olmazdı manuel viteste petalları karıştırmayalım 8)
paspasları bi ara arada kaynatırım ben başka adrese kargolatır sermeden önce kirletirim yeni olduğunu anlamazlar :kiki:
[quote author=hakko modelistlik link=topic=83.msg7108#msg7108 date=1403389543]
buz pateni sakat iş civic otomatik olsaydı sorun olmazdı manuel viteste petalları karıştırmayalım 8)
paspasları bi ara arada kaynatırım ben başka adrese kargolatır sermeden önce kirletirim yeni olduğunu anlamazlar :kiki:
[/quote]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.