Honda 2010

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orhans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kitapçığada bakın servisede sorun yada bildiğinizi yapın. Fd6 bayi 0-20 yağ kullanıyor. Ama siz bildiğinizi yapın araştırmanıza gerek yok. 5-30 da iş görür

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

benim araç fd 6 lpgli yetkili servis 10/40 koydu bu konuda neden herkes farklı uygulama yapıyor anlamadım doğrusunu

Kitapkicta 10-40da yaziyor 5-30 da. Servis ucuz olan 10-40 yagi koymus cunku isine o geliyor daha ucuz. Fazla motor sesi yapmasi vs servisin umrunda degilki o aldigi paraya bakiyor. Kitabina uygun ama ucuz olan yagi kullaniyor.

Kitapçığada bakın servisede sorun yada bildiğinizi yapın. Fd6 bayi 0-20 yağ kullanıyor. Ama siz bildiğinizi yapın araştırmanıza gerek yok. 5-30 da iş görür

Fd6 da kitapcikta 0-20 de yaziyor ancak bazi arkadalar eksilltigini soylemis. O yuzden guvenemedim birde aracim 155 bin km de. Km daha az olsaydi kesinlikle 0-20 koyardim.

Fd6 da kitapcikta 0-20 de yaziyor ancak bazi arkadalar eksilltigini soylemis. O yuzden guvenemedim birde aracim 155 bin km de. Km daha az olsaydi kesinlikle 0-20 koyardim.

Benim aracım 90 binde 82 binde almıştım öncesinde ustamla baktığımızda 10-40 koyulmuş gibiydi hiç düşünmeden 0-20 koydum. Eksiltme olmadı. Ama sizin dediğiniz gibiyse olabilir.

Geri