Honda motor konusunda gerçekten öyle şuram,buram karnım ağrıyor dedirtmiyor. Sorunsuzluk hususu çok güzel. Ne güzel ikide bir sanayiye gitmiyor periyodik bakımı gözetliyor insan. Nazlı bir araba değil hizmetkar bir araba.
Fk7 İngiltere üretimi aracımda uyarı var. Türkiye üretiminde olmuyor.Türkiye modellerinde yag az uyarısı bulunmuyor Dior dogru mu anlamısım
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yag az olunca sarı yanmıyor direk bitince kırmızı yanıyor değil mi ben böle bılıyorum ama yanlış mı biliyorum die bir sorayım ??Fk7 İngiltere üretimi aracımda uyarı var. Türkiye üretiminde olmuyor.
Bende böyle biliyorum, yağ seviye sensörü yok sadece yağ basınç sensörü mevcut ama zaten yağ seviyesi ciddi azaldığında yağ basıncı düştüğünden yağ sensörü de aktiflenmiş oluyor.Yag az olunca sarı yanmıyor direk bitince kırmızı yanıyor değil mi ben böle bılıyorum ama yanlış mı biliyorum die bir sorayım ??
Sarı düşük yağ olduğunda, kırmızı düşük yağ basıncı olduysa yanıyor.Yag az olunca sarı yanmıyor direk bitince kırmızı yanıyor değil mi ben böle bılıyorum ama yanlış mı biliyorum die bir sorayım ??
Sağ olun hocam, kaza sonrası video vardı paylaşmayı düşündüm aslında ancak sonra vazgeçtim q3 e bir şey olmamış bizimki dağılmış diye ??Hocam geçmiş olsun diyelim ama FC5te videodan önce istemeden testi yaptırmışsınız zatenhiçte haber vermiyorsunuz
Biz yine de yağına suyuna dikkat ed
Kardeşinizin durumu için bende @h.k_ahmet hoca gibi düşünüyorum, muhtemelen bir noktada sızıntı var, motorda yağ kaçağı varmı iyice kontrol edin, en basidinden yağ filtresi bile düzgün oturtulmamışsa ufak ufak yağ sızdırmaya devam eder![]()
Türkiye üretiminde olmuyor yazmıssınSarı düşük yağ olduğunda, kırmızı düşük yağ basıncı olduysa yanıyor.