Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu özelliklerin daha da fazlasını yurt dışında 28000-33000 birim paraya civic ile satıldığını gördüm.Benim en çok hoşuma giden özelliklerden 2 tanesi1. Uzaktan kumanda ile motor çalıştırma. Evden çıkarken kumandaya basıyorsun yazın aracın püfür püfür, kışın ise sıcacık, buzlar çözülmüş.2. Yan dikiz aynaları altındaki ilave Back-up kameralar ile şerit değiştirirken sinyal verince içerideki büyük ekranda etrafı referans çizgileriyle gösteren görüntünün olması. Yani nasıl geri geri park ederken referans çizgileri ve uyarı sesleri yardımcı oluyorsa, diyelim ki araç sollayacağız, sol seride geçerken de sağ şeride geri dönerken de dikiz aynasına bakmadan kamera görüntüsü ile sollama emniyetli yapılabiliyor.SM-N910W8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu özelliklerin daha da fazlasını yurt dışında 28000-33000 birim paraya civic ile satıldığını gördüm.
Benim en çok hoşuma giden özelliklerden 2 tanesi
1. Uzaktan kumanda ile motor çalıştırma. Evden çıkarken kumandaya basıyorsun yazın aracın püfür püfür, kışın ise sıcacık, buzlar çözülmüş.
2. Yan dikiz aynaları altındaki ilave Back-up kameralar ile şerit değiştirirken sinyal verince içerideki büyük ekranda etrafı referans çizgileriyle gösteren görüntünün olması. Yani nasıl geri geri park ederken referans çizgileri ve uyarı sesleri yardımcı oluyorsa, diyelim ki araç sollayacağız, sol seride geçerken de sağ şeride geri dönerken de dikiz aynasına bakmadan kamera görüntüsü ile sollama emniyetli yapılabiliyor.
SM-N910W8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.