Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Genelde %85in üzerinde dolum yapılmamalıdır. Gemide ne kargo tankları ne de yakıt tankları %85 doldurulmaz. Genleşme oranı düşük yükler için bile en fazla %95-98 doluma çıkılır. Yani özetle %85 lpg için normal ayar. Bence bu ayarla oynamamalısınız. Araçlarınız ve dolayısıyla lpg tanklarınız yeni. Ama 5-10 yıla kalmaz bu dolum oranları pişmanlıkla sonuçlanabilir. Ben 1250 km yolda 3 kere lpg alıyorum. Bu çok da yorucu değil. Anlamsız bir tehlikeye girmeye gerek yok. Saygılar.SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genelde %85in üzerinde dolum yapılmamalıdır. Gemide ne kargo tankları ne de yakıt tankları %85 doldurulmaz. Genleşme oranı düşük yükler için bile en fazla %95-98 doluma çıkılır. Yani özetle %85 lpg için normal ayar. Bence bu ayarla oynamamalısınız. Araçlarınız ve dolayısıyla lpg tanklarınız yeni. Ama 5-10 yıla kalmaz bu dolum oranları pişmanlıkla sonuçlanabilir. Ben 1250 km yolda 3 kere lpg alıyorum. Bu çok da yorucu değil. Anlamsız bir tehlikeye girmeye gerek yok. Saygılar.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.