- Ad Soyad
- Furkan şahan
- Aracınız
- Civic FB7 2014
Hocam ortada duran mandalı kendinize doğru çekin üstteki ipide kendinize doğru çekin büyük ihtimalle ip bollasacaktir sonra yandan çekip çıkartın..Selamun aleyküm herkese hayırlı günler fb7 aracımdaki stepneyi çıkarmak istiyorum.Ama yapamadım bilen birileri var mı acaba şimdiden teşekkürler
Ve aleykümselamSelamun aleyküm herkese hayırlı günler fb7 aracımdaki stepneyi çıkarmak istiyorum.Ama yapamadım bilen birileri var mı acaba şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim işte yanlışlıkla bilmeden birşey yaptık sonra açamadık.Dediğiniz gibi olabilir.Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla sizin spanzet kayışı makaraya düzgün sarılmamış, sıkışmış olabilir. Açılmazsa, en kötü ihtimalle tepedeki cıvatayı söküp çıkararak gevşetebilirsiniz.
Hırdavatcılarda bulunur. Çok pahalı bir parça değil. Mini sapanzet aradığınızı söyleyin. İnternette var. Ama kargo ücreti eklendiği için pek değmez.Bu stepne sabitleme aparatını nerden bulabilirim bilginiz varmi
Hocam özellikle stepne bağlantısı olarak satılmıyor, yapı market-hırdavatcılarda SPANZET denilen getirmeli halat sistemi alacaksınız.Bu stepne sabitleme aparatını nerden bulabilirim bilginiz varmi