B Boranity Katılım 31 Ağu 2023 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Konum Kocaeli Ad Soyad Boran Korkmaz Yaş 19 Aracınız Civic FC5 2018 31 Ağu 2023 #1 Fat32 MBR biçimlendirdim mp4 videolar attım ama USB'yi direk görmüyor. Android multimedya takılı USB portu çalışıyor çözüm yolları nedir?
Fat32 MBR biçimlendirdim mp4 videolar attım ama USB'yi direk görmüyor. Android multimedya takılı USB portu çalışıyor çözüm yolları nedir?
Ufuk Hondaşk 0 Katılım 2 Nis 2018 Mesajlar 1,115 Çözümler 4 Tepki puanı 691 Konum KAYSERİ Ad Soyad Ufuk Yaş 40 Aracınız Civic FE1 2022 2 Eyl 2023 #2 Boranity' Alıntı: Fat32 MBR biçimlendirdim mp4 videolar attım ama USB'yi direk görmüyor. Android multimedya takılı USB portu çalışıyor çözüm yolları nedir? Genişletmek için tıklayın ... Başka bi Flash deneseniz...Flash sorunlu olabilir mi ?? Son karar tabiki sizin...Saygılar Oyla 0 Olumsuz oyla
Boranity' Alıntı: Fat32 MBR biçimlendirdim mp4 videolar attım ama USB'yi direk görmüyor. Android multimedya takılı USB portu çalışıyor çözüm yolları nedir? Genişletmek için tıklayın ... Başka bi Flash deneseniz...Flash sorunlu olabilir mi ?? Son karar tabiki sizin...Saygılar