Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Araca kamera takmıyor lar fakat dediğiniz gibi bir yere dalma ma gerek varmı bilmiyorum ama zaten frenlerim de sıkıntı olduğu için durmuyor sabah leyin ayağım Frende Hızım 22 23 kilometre hız yarım Fren yaptım pedala yarısına kadar bastım yavaşlaması için araç Hızım hep 22 30 kilometre hız arası durdu araçı yavaşlatmak için panik Freni yapmam gerekiyor hep bir anda Pedala sonuna kadar basmam gerek çekici talep ediyorum ustamız bakar araç sağlam derse çekici ücretini ödersiniz dedi yol yardım ee sizin Ustanız bana bozuk Freni sağlam dedi ölüyordum ben senin ustanın ağzına mı bakacam diyorum bişe demeye yüzleri tutmuyor bu sefer bir ustanın ağzına mı kalıcak canımız bizimRNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Araca kamera takmıyor lar fakat dediğiniz gibi bir yere dalma ma gerek varmı bilmiyorum ama zaten frenlerim de sıkıntı olduğu için durmuyor sabah leyin ayağım Frende Hızım 22 23 kilometre hız yarım Fren yaptım pedala yarısına kadar bastım yavaşlaması için araç Hızım hep 22 30 kilometre hız arası durdu araçı yavaşlatmak için panik Freni yapmam gerekiyor hep bir anda Pedala sonuna kadar basmam gerek çekici talep ediyorum ustamız bakar araç sağlam derse çekici ücretini ödersiniz dedi yol yardım ee sizin Ustanız bana bozuk Freni sağlam dedi ölüyordum ben senin ustanın ağzına mı bakacam diyorum bişe demeye yüzleri tutmuyor bu sefer bir ustanın ağzına mı kalıcak canımız bizim
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.