Hocam teşekkürler shellden aldım şimdiye kadar ama bi arkadaş kafamı karıştırdı o yüzden sordum
Merhaba, kurumsal firmalardan (opet shell po BP vb) alırsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben evime yakınlığı sebebiyle opetten alıyorum. Diğer firmalardan aldığımda oluyor, bir fark hissetmiyorum.ARKADAŞLAR 2023 MODEL HONDA CİVİC FE1 ARACIMA BENZİNİ NEREDEN ALMALIYIM GÖRÜŞLERİNİZ DEĞERLİ
TeşekkürlerMerhaba, kurumsal firmalardan (opet shell po BP vb) alırsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben evime yakınlığı sebebiyle opetten alıyorum. Diğer firmalardan aldığımda oluyor, bir fark hissetmiyorum.
Hocam benim benzinli olan modelOpetin gazi (Aygaz) cok yagli lpg filtresini cabuk tikiyor ve petrol ofisi nin gazina gore daha az km yapiliyor sende iyi bi takip sonucu ayni kanıya varabilirsin
Tavsiyem po gaz petrolofisi
etanol alıp her depoda 3-4 litre atarsanız güzel olur. pandemiden beri yakıtların içindeki alkolü kaldırdılar bu yüzden yanma odası sıcaklığı ve verim düştü. stok araçlarda bile ilave edilmesi fayda sağlar.