Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
> Benim arkadaş bu kasadan almıştı. Bu zamana kadar hiç inceleme fırsatım olmadı. Böylelikle çevremde Mazda kullanan bir kişi oldu. Rahatça iç, dış bakma fırsatımda oldu. Öncelikle dış çizgiler ve görsel çok sportif ve güzel duruyor. Honda ile bu konuda beraberler. İç genişliği normal diz mesafesi iyidi. İçeridede sportif çizgiler göze çarpıyor. Göstergeler ve havalandırma panelleri efsane olmuş. Bagaj orta seviyede. Lpg tankı mutlaka simit olmalı. En çok donanım olarak cömert olması hoşuma gitti. Bu dolulukta hız sabitleme olmaması beni şaşırtmıştı. Test sürüşünde izalasyon konusunda ben japonum diyor. Motor Doch olmasına rağmen mütevazi ve sessiz bir sürüş sergiliyor. Yakıt olarakta iyi onu söylemeden geçmeyelim. Bazı arızalarada teşhiş için usta sıkıntısı çektiği oldu. Sebep herkez Mazda'dan anlamıyor.> Mazda aslında piyasaya geç girmedi. Yanlış yapılan bir nokta pazarlama stratejisi oldu. İlk piyasaya girdiğinde diğer japolardan daha pahalıya satılmış. Yeterince reklamda yapılmamış olabilir. Millette diğer japonlara meyletmişler. Benim çevremden öğrendiğim kadarıyla böyle.> Mazda forumları piyasada az olmanın verdiği netice ile daha sıkı iletişim kuruyorlar. Türkiye'de genel olarak gidilebilir özel servisleri kendileri belirleyip yayınlıyor. Bizim forumdada geçmiş konuların birinde yayınlanmıştı. Mazda benim gözümde hep mütevazi ve ne aldığını bilen bir güruhun kullandığı araç olarak yerini bulmuştur. Honda tam böyle değil. Bir genç zümremiz var. Sorma gitsin. Faaliyet ayn-ı lezzettir...
> Benim arkadaş bu kasadan almıştı. Bu zamana kadar hiç inceleme fırsatım olmadı. Böylelikle çevremde Mazda kullanan bir kişi oldu.
Rahatça iç, dış bakma fırsatımda oldu. Öncelikle dış çizgiler ve görsel çok sportif ve güzel duruyor. Honda ile bu konuda beraberler. İç genişliği normal diz mesafesi iyidi. İçeridede sportif çizgiler göze çarpıyor. Göstergeler ve havalandırma panelleri efsane olmuş. Bagaj orta seviyede. Lpg tankı mutlaka simit olmalı. En çok donanım olarak cömert olması hoşuma gitti. Bu dolulukta hız sabitleme olmaması beni şaşırtmıştı. Test sürüşünde izalasyon konusunda ben japonum diyor. Motor Doch olmasına rağmen mütevazi ve sessiz bir sürüş sergiliyor. Yakıt olarakta iyi onu söylemeden geçmeyelim. Bazı arızalarada teşhiş için usta sıkıntısı çektiği oldu. Sebep herkez Mazda'dan anlamıyor.
> Mazda aslında piyasaya geç girmedi. Yanlış yapılan bir nokta pazarlama stratejisi oldu. İlk piyasaya girdiğinde diğer japolardan daha pahalıya satılmış. Yeterince reklamda yapılmamış olabilir. Millette diğer japonlara meyletmişler. Benim çevremden öğrendiğim kadarıyla böyle.
> Mazda forumları piyasada az olmanın verdiği netice ile daha sıkı iletişim kuruyorlar. Türkiye'de genel olarak gidilebilir özel servisleri kendileri belirleyip yayınlıyor. Bizim forumdada geçmiş konuların birinde yayınlanmıştı. Mazda benim gözümde hep mütevazi ve ne aldığını bilen bir güruhun kullandığı araç olarak yerini bulmuştur. Honda tam böyle değil. Bir genç zümremiz var. Sorma gitsin.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.