Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aynen benim arkadaşta sizin gibi kendi orta konsolu parçalayıp klima tuşunu tamir etmişti. Zamanla kırılıyormuş forumdan yardım almış. Belki de sizin videodan da yardım almıştır. Daha motorla ilgili bir kaç iş daha yaptı. Ona Obd almasını ben tavsiye etmiştim. Kendi aracını iyi takip ediyor. Arıza kodları vs. Arada sıkışınca beni arıyor. Paran olsa bu aracı satıp ne alırsın diyorum. Cevap net Mazda 6 diyor. Demek ki kendini sevdiren bir yapısıda var. Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Aynen benim arkadaşta sizin gibi kendi orta konsolu parçalayıp klima tuşunu tamir etmişti. Zamanla kırılıyormuş forumdan yardım almış. Belki de sizin videodan da yardım almıştır. Daha motorla ilgili bir kaç iş daha yaptı. Ona Obd almasını ben tavsiye etmiştim. Kendi aracını iyi takip ediyor. Arıza kodları vs. Arada sıkışınca beni arıyor.
Paran olsa bu aracı satıp ne alırsın diyorum. Cevap net Mazda 6 diyor. Demek ki kendini sevdiren bir yapısıda var.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.